Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-05-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 4.000 vouchere carburant OMV!

Campania „La drum cu Michelin pentru calatoria visurilor tale” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 15 martie 2014 si se va desfasura pana pe data de 15 mai 2014.

Produsele participante sunt urmatoarele produsele comercializate de catre Organizator pe piata din Romania:

  • Anvelopele de vara, brand Michelin pentru autoturisme, camionete si 4X4.

In cadrul campaniei, Organizatorul va acorda urmatoarele premii:

  • 4000 x Voucher carburant OMV   

Un participant poate avea dreptul: 

  • la 1 voucher de combustibil OMV, pe suport de hartie in valoare de 100 de lei numai la achizitia a 4 anvelope de vara mai mici de 17”
  • la 2 vouchere de combustibil OMV in valoare fiecare de 100 lei, la achizitia a 4 anvelope cu diametrul intre 17” si 23”    

Pentru a se inscrie in promotie, Participantii trebuie sa achizitioneze minim 4 anvelope vara Michelin in intervalul 15 martie - 15 mai 2014, sa se inscrie cu factura de achizitie pentru primirea voucherului accesand site-ul performanta.michelin.ro. Ultima data la care participantii isi pot inscrie factura de achizitie este nu mai tarziu de 15 de zile de la incheirea promotiei. Participantii trebuie sa se inscrie in aplicatie furnizand informatiile solicitate. Dupa transmiterea informatiilor obligatorii, participantul va primi pe adresa de mail folosita la inscriere un email in care va fi informat ca datele transmise de el sunt verificate si prelucrate. De asemenea va fi informat ca va primit un alt mail de validare/invalidare in termen de 21 de zile lucratoare de la data inscrierii.

De asemenea, participantii la acest concurs pot trimite factura si datele personale la urmatoarea adresa Birou GFK: Strada George Constantinescu nr 3 Etaj 6 Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 020339. A se specifica pe plic “Promotie Michelin”. Data finala pana la care se pot trimite plicuri este de 02 iunie 2014, data postei.

Paricipantul va fi contactat prin e­‐mail/telefon pentru a i se confirma daca inscrierea este valida sau nu.