Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-04-23. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 4 vouchere de 300 de euro fiecare!

Trairile tale cele mai inaltatoare si gandurile bune pentru persoanele dragi sunt mai sonore decat niciodata la inceput de primavara. De aceea, concursul "Imparte bucurii" te ajuta sa le transmiti mai usor prin felicitari virtuale si te rasplateste cu premii in valoare de 5.400 de lei!

Asa cum te-a obisnuit, Acasa.ro te surprinde cu o noua provocare care iti poate aduce un cadou de primavara cum nici nu ai visat. Concursul "Imparte bucurii", care se desfasoara in perioada 28 februarie 2014 - 10 martie 2014 si 07 aprilie 2014 - 21 aprilie 2014, te premiaza pentru numarul cat mai mare de felicitari trimise celor pe care ii iubesti cu ocazia sosirii primaverii. Te asteapta vouchere-cadou de cate 300 de euro fiecare, oferite de partenerii concursului: BCR, Coiprofil, NEI Guard si Clinica Nei Medica.

Cum participi la concurs:

Intra pe pagina speciala de concurs si pe pagina de Facebook Acasa.ro si vei gasi felicitari de primavara predefinite, din partea celor 4 parteneri ai concursului.

Alege-le pe cele preferate si trimite cat mai multe ganduri virtuale persoanelor dragi, astfel incat sa devii cel mai generos participant in ganduri frumoase de primavara. Completeaza formularul cu datele tale si ale destinatarului, avand grija sa fie cele reale. Poti verifica pe pagina concursului cate felicitari s-au trimis de la fiecare partener in parte.

Cu cat numarul felicitarilor trimise de tine este mai mare, cu atat mai mult iti vor creste sansele sa intri in posesia unui premiu fabulos. La final vor fi alesi 4 castigatori, cate unul de la fiecare partener. Astfel persoana care a trimis cele mai multe felicitari unice va castiga.

Ce premii iti pot insenina primavara:

Harnicia ta in a trimite felicitari incantatoare de primavara este rasplatita cu generozitate. Astfel, poti castiga unul dintre urmatoarele premii:

  • Voucher in valoare de 300 de euro pe parfumeriedelux.ro, in perioada 1 mai 2014 - 30 decembrie 2014.
  • Voucher in valoare de 300 de euro pe coilprofil.ro, in perioada 1 mai 2014- 30 decembrie 2014.
  • Voucher in valoare de 300 de euro pe neiguard.ro, abonament de monitorizare si interventie rapida pe 12 luni. Abonamentul este valabil in Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova si Ploiesti.
  • Voucher in valoare de 300 de euro pe neimedica.ro, servicii de sanatate, in perioada 1 mai 2014- 30 decembrie 2014.

Cand afli ca ai castigat:

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe data de 22 aprilie 2014 atat pe mail cat si in pagina de concurs.