Acest concurs a expirat în data de 2014-05-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de vouchere Deichmann!

Ne plac toți pantofii, dar fiecare în parte ne place dintr-un alt motiv.

Găsește răspunsul corect, potrivit pentru fiecare pantof, și câștigi!

Participarea este deschisă tuturor persoanelor eligibile cu vârsta de minim 18 ani şi cu domiciliul stabil în România.

Participarea este gratuită şi independentă de achiziţia de produse sau servicii.Tragerea la sorţi a persoanelor câștigătoare se va efectua după încheierea perioadei de participare.

Premiul: bonuri cadou Deichmann în valoare de 50 Lei. Se vor acorda 30 de bonuri valorice. Bonurile valorice acordate ca premiu sunt valabile în orice magazin Deichmann din România şi se pot utiliza până la data 31.12. 2014.

Înregistrarea participării la joc este posibilă până în data de 4 mai 2014, ora 24.00. Ziua tragerii la sorți a câștigătorilor: 7 mai 2014.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în scris prin intermediul unui e-mail până în data de 23 mai 2014. În cadrul e-mail-ului vă vom solicita datele de contact împreună cu adresa de livrare, în vederea trimiterii printr-un serviciu de curierat rapid a bonului cadou.

Premiul este un bon  valoric de 50 de lei, emis de către Deichmann şi se poate utiliza doar în magazinele noastre pentru achizitionarea de produse, iar contravaloarea sa nu poate fi restituită în numerar.