108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 2 parfumuri Eau de Lacoste Sensuelle!

 admin  2014.02.05  Beauty,Trageri la sorti  2899

Eau de Lacoste Sensuelle

Dupa lansarea EAU DE LACOSTE POUR FEMME din 2012, Lacoste a introdus, in 2013, partenerul perfect pentru seara, special creat pentru a dezvalui latura ta senzuala – EAU DE LACOSTE SENSUELLE. Modern si simplu, EAU DE LACOSTE a fost conceput pentru a recrea sentimentul pe care bumbacul alb il lasa pe piele intr-o zi frumoasa de vara. 

Pentru a participa la concurs completeaza campurile pe pagina de concurs si raspunde la intrebarea “Care sunt notele de top ale parfumului EAU DE LACOSTE SENSUELLE, Lacoste?

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Premiul trebuie revendicat in 60 de zile de la anuntul oficial la adresa ellero@ringier.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

Eau de Lacoste Sensuelle castiga parfum concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.