Acest concurs a expirat în data de 2014-04-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 10 seturi constand in mixere si platouri pentru prajituri sau unul dintre cele 10 seturi complete de briose!

Cele mai dorite retete!

Mai tii minte gustul prajiturii cu scortisoara pe care a adus-o colega ta la birou? Sau prajitura matusii tale cu crema de vanilie care se asorteaza de minune cafelei?

Sunt multe retete le pe care voiai sa le ceri, dar care ti-au scapat. Te ajutam sa le gasesti acum si iti oferim si o multime de premii. Vino sa descoperim impreuna care sunt cele mai dorite retete!

Campania "Cele mai dorite retete!" se desfasoara in perioada 21 martie - 21 aprilie 2014 inclusiv.

La finalul Campaniei, Organizatorul va desemna prin tragere la sorti electronica, castigatorii celor doua categorii de premii, in functie de activitatile realizate de participanti la inscrierea in Campanie:

  • a. 10 premii pentru Activitatea 1 constand fiecare in cate un set de accesorii pentru briose compus din tava de briose, hartie de copt pentru briose si o cutie pentru depozitarea prajiturilor
  • b. 10 premii pentru Activitatea 2 constand fiecare in cate un platou rotativ pentru tort si un mixer

Pentru a participa la Campanie cei interesati trebuie sa se inscrie in Campanie în intervalul mentionat de mai sus, pe Site-ul www.prajituria.ro, completand formularul electronic pus la dispozitie de Organizator pe Site si realizand una din Activitatile de mai jos : 

  • Activitatea 1: Participantii trebuie sa trimita cunoscutilor o cerere pentru incarcarea unei anumite Retete de prajituri. Pentru acest tip de activitate pasii care trebuie indepliniti sunt: 
    1. Acceseaza prajituria.ro/retete-dorite 
    2. La click pe butonul Cere o reteta vor completa campurile din pagina cu detaliile lor: nume reteta cautata, categoria acestei retete, descrierea detaliata a prajiturii cautate 
    3. Vor completa formularul cu datele personale si confirma ca sunt de acord cu regulamentul acestei campanii
    4. Isi invita prietenii sa incarce reteta lor pentru prajitura ceruta
  • Activitatea 2: Participantii trebuie sa incarce pe Site Retete proprii de prajituri cu poze. O incarcare de Reteta se considera valida daca respecta urmatoarele cerinte: 
    1. Reteta trebuie sa fie originala, sa nu fie copiata din alte surse
    2. Reteta trebuie sa contina la ingrediente Rama Maestro sau Rama Maestro Savoare de Unt
    3. Fiecare reteta trebuie sa vina insotita de poza respectivei prajituri. Participantii isi asuma raspunderea pentru originalitatea pozei incarcate
    4. Retetele incarcate vor fi validate de un moderator inainte de a fi publicate in aplicatie

Orice utilizator care a incarcat o cerere de Reteta poate sa adauge o Reteta pentru cererile adaugate in aplicatie. Intra in tragerea la sorti pentru unul din premiile puse in joc: 

  • Pentru Activitatea 1: toti utilizatorii care au adaugat cereri la care au primit de la prieteni, cel putin un raspuns validat constand in Reteta de prajitura si o poza cu respectiva prajitura
  • Pentru Activitatea 2: toti utilizatorii care au adaugat cel putin o Reteta valida pentru cererile inscrise in aplicatie

Participantii trebuie sa completeze in formularul de inscriere urmatoarele date personale, dupa bifarea acordului expres pentru prelucrarea datelor lor de catre Organizator prin intermediul Agentiei in vederea inscrierii in Campanie, desemnarii si validarii castigatorilor si atribuirii premiilor: Numele, Prenumele, Varsta, Localitatea, Numarul de telefon, Adresa de e-mail.

Castigatorii premiilor (respectiv 20 de castigatori, cate 10 din fiecare categorie) vor fi desemnati in data de 23 aprilie 2014 prin tragere la sorti, dintre participantii inscrisi in Campanie si care au realizat una din cele doua Activitati.