101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din parfumurile preferate!

 admin  2014.02.17  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  2065

castiga parfum

Campania “Spune ce parfum iti place si il poti primi CADOU de la SensoDays!" se desfasoara in perioada 13.02.2014 – 14.03.2014

 

Pot participa toate persoanele fizice care sunt “fan” ai paginii de Facebook Senso Days si care parcurg toti pasii necesari participarii la etapa in curs, explicati in cadrul aplicatiei “Concurs Sensodays”, si anume:

 1. Inscrierea la newsletter cu o adresa de mail valida. Pentru a verifica acest lucru, fiecare candidat va primi separate, pe adresa de email participanta, un mesaj de confirmare prin care trebuie sa isi valideze adresa. Doar adresele de mail astfel confirmate vor fi eligibile pentru participarea la tombola. Candidatii sunt rugati sa isi verifice si folderul de spam. 
 2. Completarea corecta (conform formularului din aplicatia FB) si completa a datelor: nume, prenume, data nasterii, nr. de telefon. 
 3. Mentionarea in format corect a 3 parfumuri preferate de participant. Participantul trebuie sa completeze corect, conform formularului din aplicatia FB, (a) numele producatorului si (b) numele colectiei. Minim una din cele 3 optiuni trebuie sa fie listata pe site-ul www.sensodays.ro. In cazul in care preferintele nu sunt completate corect (de exemplu numele colectiei nu corespunde producatorului), Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida premiul si a-l acorda rezervei. 
 4. Recomandarea linkului concursului prin “share” in lista de prieteni Facebook, Twitter sau prin transmiterea linkului de concurs prin email, in cazul in care participantul doreste mai multe sanse la tombola. Numarul de share-uri pe durata concursului este nelimitat, pentru fiecare prieten nou inscris printr-o recomandare, participantul mai primeste o sansa in plus de castig la tombola (conditie optionala). 
 5. Cu un cont de Facebook participantul se poate inscrie o singura data in concurs. 

Premii:

Pe durata concursului vor avea loc cinci trageri la sorti: patru trageri la sorti saptamanale si o tragere la sorti finala. Tragerile la sorti se vor face de fiecare data din baza de date totala a participantilor inregistrati pana la ora 10 in ziua extragerii. 

Premiile sunt: 

 • 4 parfumuri, cate unul pentru fiecare tragere la sorti saptamanala, cu valoare maxima de 500 lei inclusiv TVA/ bucata. Castigatorul fiecarei trageri saptamanale la sorti va primi un singur parfum din cele trei mentionate de acesta la completarea formularului de inscriere in concurs. Parfumul oferit cadou va fi la alegerea organizatorului, in functie de disponibilitatea din momentul extragerii si va avea minim 30 ml. 
 • 30 vouchere pentru tragerea la sorti finala, valoarea fiecarui voucher va fi de 50 lei inclusiv TVA/buc. Voucherele vor putea fi folosite de castigatorii acestora pentru cumparaturi pe www.sensodays.ro in perioada 20.03.2014 - 10.04.2014, pentru comenzi de minim 500 lei inclusiv TVA/comanda.

Tragerile la sorti se vor face prin intermediul site-ului www.random.org, iar rezultatele vor fi publicate pe Facebook Senso Days si pe http://blog.sensodays.ro/. La fiecare tragere la sorti saptamanala vor fi extrasi cate un castigator si o rezerva, pentru cazul in care castigatorul va fi invalidat sa nu va raspunde mesajelor noastre. 

Tragerile la sorti vor avea loc la datele: 

 • 21.02.2014, ora 15:00 – extragere 1 castigator si 1 rezerva, premiu 1 parfum (valoare maxima 500 lei inclusiv TVA) 
 • 28.02.2014, ora 15:00 – extragere 1 castigator si 1 rezerva, premiu 1 parfum (valoare maxima 500 lei inclusiv TVA) 
 • 07.03.2014, ora 15:00 – extragere 1 castigator si 1 rezerva, premiu 1 parfum (valoare maxima 500 lei inclusiv TVA 
 • 14.03.2014, ora 15:00 – extragere 1 castigator si 1 rezerva, premiu 1 parfum (valoare maxima 500 lei inclusiv TVA) 
 • 14.03.2014, ora 16:00 - extragere 30 castigatori, premiu 1 voucher cu valoare 50 lei inclusiv TVA/castigator (total 30 vouchere, valoare totala 1.500 lei inclusiv TVA)

PARTICIPA LA CONCURS

castiga parfum concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.