76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele doua sejururi in Grecia, pentru 7 nopti!

 admin  2014.03.05  Vacante,Trageri la sorti  2259

concurs Europa FM

Ascultă Deşteptarea şi câştigă unul din cele două sejururi în Grecia, pentru 7 nopţi, în locuri care să-ţi răsfeţe simţurile şi să-ţi reîncarce bateriile.

Adună de luni până joi parolele zilnice pe care le afli de la Monica, Vlad şi George, iar vineri, în emisiunea Deşteptarea, trimite în 30 de minute după semnalul de concurs un SMS la 1721 cu textul VACANŢA urmat de cele patru parole corecte din săptămâna respectivă. Prin tragere la sorţi poţi câştiga pe 7 şi 14 martie un sejur de 7 nopţi în Insula Corfu sau Nei Pori.

Nei Pori este un loc liniştit în care poţi savura natura, cu apa ei cristalină şi peisajele care-ţi taie respiraţia. Clădirile nu au mai mult de trei etaje înlţime, iar între ele se impune biserica, singura mai înaltă. Nei Pori se află în sudul regiunii Pieira, la poalele Muntelui Olimp. Pentru Insula Corfu prezentările nu mai sunt necesare. Aflată în Marea Ionică, insula Corfu este considerată una dintre cele mai frumoase ale Greciei.

Doar ascultând Deşteptarea, în fiecare zi, de luni până vineri, câştigi unul din cele două sejururi în Grecia, pentru 7 nopţi, în locuri care să-ţi răsfeţe simţurile şi să-ţi reîncarce bateriile.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Europa FM sejur Grecia SMS 1721 Desteptarea