Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele doua sejururi in Grecia, pentru 7 nopti!

Ascultă Deşteptarea şi câştigă unul din cele două sejururi în Grecia, pentru 7 nopţi, în locuri care să-ţi răsfeţe simţurile şi să-ţi reîncarce bateriile.

Adună de luni până joi parolele zilnice pe care le afli de la Monica, Vlad şi George, iar vineri, în emisiunea Deşteptarea, trimite în 30 de minute după semnalul de concurs un SMS la 1721 cu textul VACANŢA urmat de cele patru parole corecte din săptămâna respectivă. Prin tragere la sorţi poţi câştiga pe 7 şi 14 martie un sejur de 7 nopţi în Insula Corfu sau Nei Pori.

Nei Pori este un loc liniştit în care poţi savura natura, cu apa ei cristalină şi peisajele care-ţi taie respiraţia. Clădirile nu au mai mult de trei etaje înlţime, iar între ele se impune biserica, singura mai înaltă. Nei Pori se află în sudul regiunii Pieira, la poalele Muntelui Olimp. Pentru Insula Corfu prezentările nu mai sunt necesare. Aflată în Marea Ionică, insula Corfu este considerată una dintre cele mai frumoase ale Greciei.

Doar ascultând Deşteptarea, în fiecare zi, de luni până vineri, câştigi unul din cele două sejururi în Grecia, pentru 7 nopţi, în locuri care să-ţi răsfeţe simţurile şi să-ţi reîncarce bateriile.