Acest concurs a expirat în data de 2014-02-14. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 3 premii de la Bumbo!

A venit in sfarsit zapada, bucuria copiilor! Stim cat de mult inseamna pentru cei mici prima plimbare cu saniuta, prima bulgareala si primul om de zapada. Nici temperaturile scazute si nici macar vantul taios nu le sterg copiilor zambetul de pe buze si sclipirea din ochisori atunci cand se intalnesc cu zapada!

La Bebebliss, zambetul si bucuria copiilor sunt combustibil pentru oamenii care fac tot posibilul sa satisfaca nevoile clientilor. Pentru ca stim cat de mult apreciati produsele Bumbo, dar si pentru ca ne dorim sa amplificam fericirea, v-am pregatit un alt concurs!

Acum ai sansa sa castigi unul din cele 3 premii de la Bumbo! Totul este foarte simplu si amuzant, asa cum deja te-ai obisnuit!

Ce trebuie sa faci pentru a participa?

  • Trimite un email la adresa concursbebebliss@yahoo.com, pana joi 13.02.2014 (ora 17:00), care sa contina o imagine de sezon cu micutul tau. Poti alege o imagine in care cel mic se bucura de zapada, in care deschide cadouri sau in care este alaturi de Mos Craciun. Important este ca puiutul sa fie in centrul atentiei si ca imaginea sa ajunga sa fie votata. Email-ul trebuie sa contina si numele tau si al copilasului
  • Scrie-ne in email ce premiu, dintre inaltator baie si adaptor pentru toaleta , alegi si de ce
  • Devino fanul Bumbo Romania pe Facebook
  • Devino fanul Bebebliss pe Facebook. Imaginile trimise vor fi publicate in cel mai scurt timp pe aceasta pagina (imaginile trimise dupa ora 16:00 vor fi publicate in ziua urmatoare)
  • Da un share pe profilul tau personal de Facebook banner-ului de concurs (asigura-te ca este public astfel incat noi sa putem vedea ca ai dat share).

Gata, esti inscris! Acum invita-ti prietenii sa dea like imaginii tale pentru ca ai nevoie de sustinerea lor! 

Cine si ce castiga?

  • Imaginea care primeste cele mai multe like-uri timp de 2 saptamani (in perioada 30.01.2014- 13.02.2014) castiga in mod automat premiul ales
  • Celelalte imagini care aduna like-uri intra un cursa pentru alte doua premii (inaltator baie sau adaptor pentru toaleta). Castigatorii acestor premii vor fi selectati prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org, iar filmarea extragerii va fi publicata pe canalul Bebebliss de pe Youtube

Indiferent de modalitatea prin care au castigat premiul, castigatorii isi pot alege culoarea inaltatorului sau adaptorului!