Acest concurs a expirat în data de 2014-05-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 7 invitatii duble la filmul Godzilla 3D!

MediaPro Distribution, Warner Bros., Legendary Pictures şi Partener Media te invită la cinema să vezi Godzilla 3D!

Au minţit. Nu a fost cutremur, nu a fost dezastru natural. Testele nucleare din Pacific nu au fost teste. Încercau să omoare ceva. Ceva care nu mai poate fi oprit! Creaturi născute din uriaşa aroganţă ştiinţifică a omului ne ameninţă acum întreaga existenţă. Adevărul este mai înspăimântător decât se credea. Omenirea este în pericol şi are mai multă nevoie ca oricând de curaj. Şi de un miracol, care vine de unde ne aşteptăm mai puţin. Godzilla, monstrul care reprezenta până acum pericolul suprem, devine improbabilul protector al umanităţii.  

Răspunde corect la întrebarea de concurs şi ai şansa să câştigi una dintre cele 7 invitaţii duble la filmul GODZILLA 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza sau premii originale de la Warner Bros (walkie – talkie, ceas de mana, tricou Godzilla);

În Godzilla, rolul lui Joe Brody este interpretat de acest actor care a jucat în Argo şi care a câştigat recent un Golden Globe pentru extraordinara performanţă din serialul de televiziune Breaking Bad. Care este numele lui?

  • Aaron Paul
  • Ben Affleck
  • Bryan Cranston

Vino la cinema să vezi renaşterea celui mai celebru monstru, Godzilla, într-o aventură spectaculoasă în 3D, de la Warner Bros. şi Legendary Pictures. Un film impresionant, distribuit în România de MediaPro Distribution. Mergi la cinema din 16 mai, să vezi Godzilla 3D. Vizionează-l şi în IMAX!

Câştigătorii concursului cu invitaţii la film vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site miercuri 21.05.2014. Aceştia se vor prezenta cu un act de identitate la una din casele de bilete ale cinematografului, cu minim 20 minute înainte de începerea spectacolului. 

Câştigătorii concursului cu obiecte promoţionale vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site miercuri 28.05.2014. Aceştia sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului.