Acest concurs a expirat în data de 2014-04-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 10 masini de spalat Indesit Innex!

Hai la Parada Mașinilor de spălat Retro Indesit! Intră în aplicație, înscrie o fotografie cu mașina ta de spălat rufe Indesit Retro și poți câștiga una dintre cele 10 mașini de spălat Indesit INNEX!

Premiile vor fi acordate astfel:

  • 2 premii pentru cele mai creative descrieri, jurizate de reprezentanții Indesit
  • 3 premii acordate în mod aleatoriu, prin tragere la sorți
  • 2 premii pentru cele mai votate mașini de spălat retro
  • 3 premii pentru cele mai vechi mașini de spălat rufe retro Indesit

*O mașină de spălat retro este o mașină de spălat cu o vechime mai mare de 7 ani care încă luptă împotriva murdăriei.

Concursul "Parada Retro Indesit" se va desfășura începând cu 26 martie 2014 până pe 14 aprilie 2014, orele 17:00. Câștigătorii vor fi desemnați pe 16 aprilie 2014, după orele 15:00.

În perioada alocată concursului, participanții se pot înscrie la concurs prin accesarea aplicației din TAB-ul special Parada Retro Indesit, cu link-ul https://apps.facebook.com/paradaretroindesit/.

Pentru a putea participa la concurs, după intrarea în aplicație, participanții trebuie completeze toate câmpurile obligatorii înscrierii în concurs solicitate: o fotografie cu o mașină de spălat marca Indesit, cu o vechime mai mare de 7 ani, funcțională cel puțin până în momentul preluării acesteia de la participant, descrierea mașinii de spălat din fotografie, anul de fabricație al acesteia și date de contact. Odată înscrisă în concurs, fotografia mașinii de spălat urcată de utilizator în aplicație va fi urcată și în galeria fotografiilor mașinilor de spălat rufe vechi Indesit.

La sfârșitul concursului, se vor desemna 10 câștigători. Fiecare dintre aceștia va câștiga, în schimbul vechii lor mașini de spălat rufe Indesit înscrise în concurs, o mașină nouă de spălat Indesit, din gama Innex model XWA 61251 W EU. Cele 10 mașini de spălat Innex vor fi acordate astfel:

  • Trei mașini de spălat rufe Innex vor fi acordate prin tragere la sorți prin site-ul specializat www.random.org, lista celor înscriși construindu-se în ordinea intrării participanților în concurs
  • Două mașini de spălat rufe Innex vor fi acordate celor mai votate mașini de spălat rufe înscrise în concurs, în funcție de numărul de voturi primite la poza mașinii de spălat din cadrul Galeria Mașinilor de spălat Retro Indesit. Votarea mașinilor de spălat înscrise în concurs se poate face din momentul înscrierii valide în concurs și până în ultima zi de concurs, 14 aprilie 2014, orele 17:00, prin VOT la fotografia preferată din „Galeria Mașinilor de spălat Retro Indesit”
  • Două mașini de spălat rufe Innex vor fi acordate pentru cele mai creative descrieri ale mașinii de spălat rufe. Juriul care va desemna cele mai creative descrieri este format din reprezentanții companiei Indesit Company
  • Trei mașini de spălat rufe Innex vor fi acordate pentru cele mai vechi mașini de spălat rufe, desemnate pe baza anului de fabricație, menționate în descrierea concursului. Dacă sunt mai multe mașini de spălat înscrise în concurs cu aceeași vechime, în cazul în care va fi nevoie, se va ține cont pentru departajare de criteriul “creativitatea descrierii” menționat la punctul de mai sus. Juriul care va desemna cele mai creative descrieri este format din reprezentanții companiei Indesit Company

În cadrul acestui concurs vor fi acordate 10 mașini noi de spălat rufe Indesit Innex model XWA 61251 W EU.

Câștigătorii Concursului desemnați vor fi anunțați pe data de 16 aprilie 2014, după orele 15:00 pe pagina de Facebook Indesit Romania (www.facebook.com/IndesitRomania) și vor fi contactați telefonic și/sau prin intermediul adresei de e-mail furnizate de aceștia în momentul înscrierii în concurs.