77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 20 de carti - Gordon gateste sanatos si Secretele lui Gordon Ramsay!

 admin  2014.03.23  Carti, Reviste,Trageri la sorti  2391

concurs Litera

Cand ne gandim la Gordon Ramsay, ne vine in minte cuvantul cu "F", dar TV Paprika va invita sa descoperiti o noua latura a sa, una calda si rabdatoare, care nu se aseamana deloc cu cea pe care o cunoastem din alte emisiuni culinare.

Din 4 martie, de luni pana vineri, de la ora 21:30, cunoscutul chef ne invita sa facem cunostinta cu intreaga sa familie prin intermediul emisiunii "Gordon Ramsay - in sanul familiei" unde ne va incata sa impacam cariera cu familia si ne va demostra ca, indiferent cat suntem de ocupati, putem gati mese fantastice in fiecare zi, la micul dejun, pranz si cina, deopotriva.

Pentru a intra in concursul TV Paprika, trebuie: 

  1. Sa dai LIKE pe pagina de Facebook TV Paprika sau Litera 
  2. Sa raspunzi corect la intrebarea concursului: Cati copii are faimosul sef detinator a 12 stele Michelin? 

Poti castiga una dintre cele 20 de carti - Gordon gateste sanatos (10 buc.) si Secretele lui Gordon Ramsay (10 buc.), scrise de Gordon Ramsay, oferite de Editura Litera. 

Castigatorii vor fi anuntati pe paginile de Facebook participante la concurs in data de 31 martie si li se va trimite un e-mail in saptamana 1 – 6 aprilie 2014. 


PARTICIPA LA CONCURS

Gordon Ramsay concurs Litera cartile lui Gordon concurs TV Paprika Gordon gateste sanatos Secretele lui Gordon Ramsay concursuri online