Acest concurs a expirat în data de 2014-02-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cei 100 de ursuleti pe zi sau una din cele 3 excursii in Malta!

Concursul "Lidl Kiss" este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, perioada concursului este 3 februarie - 14 februarie 2014.

In cadrul concursului vor fi acordate 100 de premii zilnic, fiecare constand intr-un ursulet de plus. In cadrul concursului vor fi acordate 1200 de astfel de premii. La incheierea concursului se vor acorda prin tragere la sorti la care vor participa toti utilizatorii inscrisi inca 3 mari premii constand in cate o excursie dubla in Malta. Pachetul excursie include biletele de avion dus-intors pentru doua persoane, un sejur pentru doua persoane in perioada 29.05.2014 - 05.06.2014, in statiunea St. Julian's, cu cazare si demipensiune la hotelul Radisson Blu (5*), intr-o camera dubla cu vedere la mare. Plecarea in excursie se va efectua pe data de 29 mai 2014.

Mecanismul desfasurarii concursului:

Pentru a participa la concurs, participantul se poate inscrie, printr-una dintre cele trei modalitati descrise mai jos astfel,

  • accesand tab-ul Lidl Kiss de pe Facebook Lidl Romania
  • accesand site-ul lidlkiss.com
  • descarcand si accesand aplicatia pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android si iOS denumita Lidl's Valentine Kiss

In momentul accesarii aplicatiei "Lidl Kiss" participantul trebuie sa urmeasca pasii aplicatiei, in functie de modalitatea de inscriere aleasa:

  1. Porneste camera
  2. Incadrati fetele
  3. Pe locuri, Fiti gata
  4. Sarut
  5. Stop
  6. Se detecteaza sarutul

Dupa ce s-a apasat Stop, se va detecta sarutul dintre cei doi, iar posibilitatile sunt urmatoarele:

  • Sarut detectat
  • Mai incearca
  • Sarute-te din nou

Pentru a se putea inscrie in concurs si pentru a putea finaliza pasii aplicatiei, participantul trebuie sa fie conectat la internet si la o camera video.