77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 10 biciclete Cross Nomad 26"!

 admin  2014.04.07  Diverse,Trageri la sorti  2758

concurs Europa FM

Ascultă Europa Express în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00 la 13:00, şi poţi câştiga una din cele 10 biciclete Cross Nomad 26"!

Când auzi semnalul "SPORT LA TREABĂ", trimite SMS la 1721 (număr cu tarif normal, apelabil din reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote) cu textul "SPORT", urmat de numele tău, oraşul în care ne asculţi şi răspunsul la întrebarea "ce sport se aude la radio?". Ciprian Dinu va anunţa şi cât timp ai la dispoziţie pentru a trimite un SMS.

Exemplu SMS valid: SPORT, Alexandra Alexandru, Timisoara, baschet

Dacă te sună Ciprian Dinu, intri în direct în emisiunea Europa Express şi câştigi pe loc o bicicletă Cross Nomad 26" de la Sportpartner, din Şoseaua Bucureşti-Nord nr.10, magazinul cu cel mai mare şi mai diversificat sortiment de articole sportive din România.

Bicicleta Cross Nomad 26" este full suspension, din oţel, cu echipare Shimano şi frâne pe disc. Este rezistentă şi durabila pe orice traseu. Iar după o tură prelungită cu noua ta bicicletă te poţi îmbărca de pe Sportpartner cu echipamente originale Speedo şi apoi să te răcoreşti şi să-ţi reîncarci bateriile pentru o nouă plimbare.


PARTICIPA LA CONCURS

Europa Express concurs Europa FM castiga bicicleta sport la treaba