77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
8
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend la munte cu masaj!

 admin  2014.02.25  Vacante,Trageri la sorti  1863

concurs Palmolive

Campania “Ziua Femeii e in fiecare zi!” se desfasoara in perioada 20 Februarie 2014 – 20 Martie 2014.

Pentru a intra în concurs, urmați pașii de mai jos:

  • Cumpărați un produs Palmolive (gel de dus, spuma de baie, sapun lichid, rezerva de sapun lichid, pachet cadou) sau Lady Speed Stick (stick, spray, gel), cu exceptia sapunului Palmolive 90 g din orice magazin, la nivel national.
  • Intrati on-line pe adresa web everyspecialday.com apoi completați formularul din sectiunea “SCRIEȚI UN COMENTARIU ȘI CÂȘTIGAȚI” pentru a putea câștiga premiile puse in joc.

În urma concursului, puteți câștiga un weekend la munte, pentru doua persoane, la un hotel cu facilitati SPA, cu pensiune completa. Astfel castigatorul va petrece la Hilton Sibiu, in periaoada 23 - 25 mai 2014, 2 nopti, cu pensiune completa, pentru 2 persoane, cu acces la aria SPA si bonus: cu cate un masaj pentru spate cu pietre fierbinti pentru fiecare dintre castigatori. Traseul pana la hotel nu este inclus in premiu.

Câștigătorii vor fi anunțați în termen de 10 zile lucrătoare de la momentul desfășurării tragerii la sorți pe adresa de e-mail folosită de fiecare participant pentru logare. 


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Palmolive concurs Lady Speed Stick ziua femeii