108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher in valoare de 1000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon!

 admin  2014.02.07  Vouchere,Trageri la sorti  2170

voucher Nikon

Se cauta fotografia lunii februarie 2014: Fotografia alb-negru

Inscrie poza ta in concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna februarie cu tema Fotografia alb-negru.

Pana pe 16 februarie veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul "Inscrie poza ta in concurs", urmand ca pana pe 28 februarie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali. 

Pe langa premiul lunar, juriul format din Aurel Rapa si Alin Popescu va desemna fotografia lunii februarie ce va aparea in Calendarul Nikon 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

voucher Nikon concursuri online concurs fotografie nikonisti fotografia lunii februarie Se cauta fotografia lunii Calendarul Nikon 2015Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.