Acest concurs a expirat în data de 2014-04-03. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 lei sau unul dintre cele 20 de vouchere de cumparaturi cu o valoare nominala de 300 lei!

Campania "Balconiada" este valabila in toata magazinele Praktiker de pe teritoriul Romaniei, in perioada 06 martie 2014 - 02 aprilie 2014.

La campanie pot participa toti clientii Praktiker de pe teritoriul Romaniei, care se prezinta in unul din magazinele Praktiker si efectueaza cumparaturi de minim 100 lei. Clientul trebuie sa pastreze pe toata durata concursului bonul fiscal de cumparaturi.

Pentru a se inregistra in concurs, utilizatorul va trebui sa:

  • completeze in aplicatie numele, prenumele, numarul de telefon si o adresa de e-mai la care poate fi contactat
  • uploadeze in aplicatie o poza/scan a bonului fiscal de minim 100 lei a cumparaturilor efectuate si 2 poze cu balconul (una inainte de amenajare / decorare si una dupa amenajare)

In data de 03 aprilie 2014 va avea loc extragerea castigatorilor. In urma participarii la acest concurs se vor oferi un numar de 20 de vouchere de cumparaturi in magazinele Praktiker cu o valoare nominala de 300 lei sau marele premiu - un voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 lei.

Cele 20 de vouchere de 300 lei vor fi acordate in mod aleatoriu, prin platforma random.org.

Voucherul de 1.000 lei va fi acordat celui mai creativ si mai elaborat proiect de amenajare a balconului, de catre o comisie de specialitate din cadrul agentiei Infinit Solutions.