Acest concurs a expirat în data de 2014-02-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei de la PPT!

Concursul este organizat în zilele de 11 februarie - 14 februarie 2014 și se va desfăşura astfel:

PASUL 1- În zilele de Concurs, pe reţeaua Facebook va fi lansată o fotografie pe wall-ul organizatorului prin care participantii vor trebui sa scrie o declaratie de dragoste catre persoana iubita si sa dea share la fotografia care anunta concursul (share-ul va trebui sa fie facut public pe wall-ul fiecarui participant).
Toți fanii paginii de Facebook Preturi Pentru Tine vor fi invitați să scrie o declaratie de dragoste catre persoana iubita; aceasta poate fi mentionata/ „tag-uita” in comentariu. Nu este permisă participarea unei persoane prin intermediul mai multor conturi de Facebook.

Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si postarea pe tabul de concurs a declaratiei de dragoste.

PASUL 2 –Toate comentariile (numite şi posturile) care participă la Concurs vor fi supuse la final deliberării unui juriu constituit din reprezentanţi Preturi Pentru Tine.

Juriul este compus din patru membrii ai societatii organizatoare, din care unul va fi ales Preşedinte. Ceilalti membri ai juriului sunt doi reprezentanti ai Departamentului Marketing si unul al Departamentului Serviciu Vanzari Online. Primele 3 comentarii/posturi cele mai originale, interesante si sensibile declaratii, în opinia juriului, în legatură cu tema Concursului, vor fi desemnaţi câștigători. 

Dupa desemnarea primelor cele mai bune 3 comentarii, se va intocmi o lista de rezerva cu 6 comentarii a 6 participanti diferiti, ce vor fi dispuse in ordinea descrescatoare a numarului de voturi primite.

În data de 14 februarie 2014, dupa ora 16:00 câştigătorii concursului vor fi anunţaţi pe pagina oficiala de Facebook PPT Preturi Pentru Tine.
Data limită de participare la acest concurs este 14 februarie 2014 ora 16:00. După această oră, niciun comentariu (postare) nu va mai fi supus atenţiei juriului şi nici o persoană nu va mai putea participa la Concurs.

În cadrul acestui concurs se vor acorda premii astfel:

  • 3 premii, constând în 3 vouchere online in valoare de 100 lei tva inclus fiecare, disponibile doar pentru cumparaturi online pe www.ppt.ro in maxim 14 zile din momentul anuntarii castigatorilor finali pe pagina de Facebook PPT Preturi Pentru Tine.

ppt.ro