Acest concurs a expirat în data de 2014-03-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher Douglas in valoare de 200 lei cu care sa iti rasfeti persoana iubita!

In luna iubirii, te invitam sa incarci o fotografie care surprinde cel mai bine un moment special intre doi indragostiti. 

Poti castiga un voucher Douglas in valoare de 200 lei cu care sa iti rasfeti persoana iubita. 

Concursul de fotografie Yellow Store se va desfasura in perioada 6 februarie 2014 - 28 februarie 2014.

Mecanismul campaniei:

Obiectul concursului il reprezinta incarcarea unei fotografii format peisaj (landscape) in galeria aplicatiei „Concurs de fotografie” pentru a intra la tragerea la sorti. Pentru a fi luate in considerare, imaginile trebuie inscrise pana la 28 februarie 2014, ora 23.59. Orice imagine inscrisa dupa termenul acesta nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura imagine atata timp cat acestea respecta tema concursului. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii.

Participantul declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra imaginii inscrise. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra imaginii, acesta nu va primi premiul concursului.

Premiile:

Premiul campaniei consta intr-un voucher Douglas in valoare totala de 200 lei. Castigatorul va fi ales in data de 8 martie 2014, de catre fotograful Petrisor Iordan.