Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un televizor Smart 3D LED Samsung, 3 tablete Allview sau 20 abonamente gratutite!

Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie - 28 februarie 2014, dupa cum urmeaza: 

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs 

Pentru a participa la concursul “Distractia e in 2 pe AntenaPlay!”, orice persoana interesata trebuie sa opteze pentru accesarea serviciului AntenaPlay (platforma online de programe apartinand Organizatorului) prin oricare dintre modalitatile de abonare existente. Asadar, participarea la concurs implica accesarea serviciului Antena Play oricand pe durata concursului si utilizarea acestuia cel putin pana la data incetarii concursului si desemnarii castigatorilor (insemnand ca dezabonarea nu va putea interveni mai devreme de data de 3 martie 2014, in caz contrar respectivii participanti fiind descalificati)

Fiecare abonat inscris a primit sau, dupa caz, va primi un ID de abonare, care este numar natural unic cu care se va inscrie in concurs; un abonament poate primi cel mult un ID de abonare; 

POTENTIALILOR PARTICIPANTI NU LE ESTE IMPUSA IN CONTRAPARTIDA NICIO CHELTUIALA DIRECTA SAU 
INDIRECTA, SUPLIMENTARA, IAR PARTICIPAREA LA CONCURS ESTE GRATUITA PENTRU TOTI CEI CARE ACCESEAZA SERVICIUL IN PERIOADA DE DERULARE A ACESTEIA SI INTRUNESC CONDITIILE DE INSCRIERE IN CONCURS. 

Pasul 2 – Acordarea premiilor 

Castigatorii se desemneaza pe 3 martie 2014. In total vor fi extrasi 14 castigatori. Fiecarui castigator ii va fi atribuit un singur premiu, in ordinea desemnarii. Castigatorii vor fi extrasi dintre participantii inscrisi in concurs incepand cu prima zi a concursului si pana in data de 28 februarie 2014. 

Castigatorii se desemneaza prin tragere la sorti folosind serviciul random.org. 

Castigatorul este extras în funcție de id-ul sau de abonare, folosind serviciul random.org. Fiecare abonat dispune de  un id unic. Id-ul de abonare este un număr natural. 

Daca, inainte de extragere, participantul se dezaboneaza de la AntenaPlay, acesta va fi descalificat. 
Organizatorul va contacta prin e-mail Castigatorul, folosind adresa de e-mail utilizata la abonare, in maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la desemnarea lui. Daca in urma acestei incercari, Castigatorul nu poate fi contactat, sau daca refuza premiul, premiul ramane la Organziator. 

Premiile campaniei sunt: 

  • 20 abonamente gratuite valabile timp de o luna calendaristica, din momentul activarii 
  • 3 tablete Allview 
  • 1 Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400, 101 cm, Full HD