Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon mobil Samsung I9505 Galaxy S4 16GB Blue!

Concursul "RCA pe mobil cu aplicatia Auto.ro” se desfasoara in perioada 17 februarie – 17 martie 2014.

La concurs pot participa persoanele care au cel putin 18 ani impliniti si au domiciliul / resedinta in Romania, care detin un smartphone cu sistem de operare iOS (cel putin versiunea 3GS) sau Android (cel putin versiunea 2.2) si au permis de conducere categoria B. 

Pentru ca inscrierea sa fie validata este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • a. Participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs 
  • b. Participantul se inscrie in Concurs prin completarea formularului aflat in sectiunea concurs si instalarea aplicatiei de mobil Auto.ro din cele doua magazine online puse la dispozitie de catre sistemul de operare detinut: 
    • pentru utilzatorii de smartphone cu sistem Android
    • pentru utilizatorii de smartphone cu sistem iOS
    • pentru toti participantii la concurs este necesara completarea formularului de concurs si a modulului Masina Mea din aplicatia Auto.ro. c. O inscriere este considerata valida si va fi aprobata pentru includerea in tragerea la sorti daca datele furnizate sunt completate corect si cel ce s-a inscris in Concurs va avea la data extragerii instalata ultima versiune a aplicatiei instalata/ modulul Masina mea completat (versiunea 6.1.0 pentru utilizatorii cu sistem Android si 6.1. pentru cei cu sistem iOS).

Participantul are obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va iesi castigator.

Castigatorul concursului va fi desemnat aleatoriu, prin tragere la sorti, dar numai daca aceasta a fost validata. Castigatorul va fi desemnat in termen de 5 zile lucratoare de la incheierea Concursului.

Premiul oferit:

  • Telefon mobil Samsung I9505 Galaxy S4 16GB Blue. Telefon dotat cu o camera foto 13 megapixeli cu autofocus , flash si zero shutter lag inregistrare si redare video full HD , fiind un telefon generatia 4G . La capitolul conectivitate , acest model este dotat cu : NFC , Wireless Lan , GPS.

Castigatorul trebuie sa raspunda pe office@auto.ro in maximum 5 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a Concursului.