101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un telefon Sony Xperia M sau Sony Xperia Z1!

 admin  2014.02.27  Tablete,Trageri la sorti  1797

concurs harap alb

Concursul "Câștigă telefoane cu super-puteri!” este organizat și se desfășoară în perioada 15.02.2014 – 06.04.2014,  pe întreg teritoriul Romaniei. Tragerea la sorți finală se va desfășura în data de 07.04.2014. Câștigătorul va fi anunțat pe 
site și pe mail.

Mecanismul concursului:

Înscrierea se va face respectând pașii următori: 

  • participanții trebuie să se logheze pe www.facebook.com (în cazul în care au deja cont de utilizator) sau să își creeze cont conform formularului menționat pe această pagină și regulilor de protecție și acces impuse de proprietarul acestui website
  • să acceseze pagina “Harap Alb Continuă” de pe Site
  • să acceseze aplicația “Codul din cupon”, disponibilă în partea dreaptă, imediat sub cover photo
  • să accepte ca aplicația “Codul din cupon” să poată accesa datele personale ale participantului. 
  • să completeze în aplicație codul din cuponul găsit în Revistă

Cuponul va trebui păstrat până la terminarea concursului. Acesta va trebui trimis fizic la redacție pentru validarea câștigătorului. În cazul în care câștigătorul nu poate prezenta cuponul cu codul câștigător, rezultatele concursului vor fi invalidate și o nouă tragere la sorți va avea loc pentru desemnarea unui nou câștigător.

Fiecare participant va putea să înscrie mai multe coduri unice, obținute prin achiziționarea mai multor exemplare ale revistei Harap Alb Continuă, numărul 9.

Premiul concursulului „ Câștigă telefoane cu super-puteri!” este:

  • 1 telefon Sony Xperia M 
  • 1 telefon Sony Xperia Z1

PARTICIPA LA CONCURS

Harap Alb Continua concurs Harap AlbNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.