Acest concurs a expirat în data de 2014-02-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un telefon Nokia 301 sau Nokia Asha 210!

Luna dragostei debuteză așa cum se cuvine și în mediul digital. Cucerește-ți prietenii cu tweet-uri și reply-uri pline de farmec. Transformă-te într-un Cupidon digital și pornește în aventura hashtag-ului iubirii.

Schimbă-ți poza de profil! Alege unul din avatarele dragostei create special pentru a celebra într-un mod inedit cea mai frumoasă lună din an.

Nokia îți încununează dragostea cu premii. Ți-am pregătit un Nokia 301 şi un Nokia Asha 210.

Concursul "#LoveAvatar" se va desfăşura în perioada 14-24 februarie 2014 şi urmează să fie organizat şi desfăşurat pe teritoriul României. 

Pentru a se înscrie oficial şi a participa în concurs utilizatorul trebuie să aibă un cont de Twitter, să devina follower al contului oficial Nokia România (dacă nu este deja follower al acestui cont) si sa isi modifice imaginea de avatar cu o imagine din aplicatia de Twitter pusa de Nokia la dispozitie pe perioada concursului. Apoi followerul trebuie sa anunte schimbarea de avatar folosind hashtagul #LoveAvatarFara utilizarea acestui hashtag, raspunsurile vor fi considerate nevalide. 

Data limită de înscriere în acest concurs este 24 februarie 2014 - ora 23:59:59. La finalul competiţiei, se vor selecta prin tragere la sorti 2 castigatori. 

În cadrul acestui concurs se vor acorda 2 premii prin tragere la sorti: 

  • 1 telefon Nokia 301
  • 1 telefon Nokia Asha 210