108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un storcator de citrice, un blender de masa si un mixer vertical!

 admin  2014.04.10  Trageri la sorti,Electrocasnice  2369

concurs vegis

Concursul se deruleaza in intervalul specificat in cadrul articolului de concurs si anume 09.04.2014 - 30.04.2014Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei. 

Are drept de participare orice client care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • Este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania
  • Este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului si in Newsletterul Vegis, in cazul in care este desemnat castigatorul concursului
  • Confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta
  • Are o comanda inregistrata pe site-ul www.vegis.ro in intervalul specificat care contine doar/printre altele produse Dacia Plant de minim 40 de lei.*
  • Fiecare comanda care contine produse de minim 40 de lei inseamna o noua sansa de participare. Chiar daca o comanda contine produse Dacia Plant de o valoare mai mare de 40 lei, ea este considerata drept o singura sansa. De exemplu daca aveti o comanda ce contine printre altele si produse Dacia Plant de 80 de lei, ea este considerata drept o sansa si nu doua.
  • Comanda efectuata a fost livrata si achitata

*Comanda poate sa contina doar produse Dacia Plant sau poate sa contina si alte produse dar totalul produselor Dacia Plant din aceea comanda sa fie de minim 40 lei. 

Premiul: 1 singur premiu compus din 3 aparate electrocasnice dupa cum urmeaza:

  • Storcator de citrice HEINNER Citrus 850, 85W, Inox
  • Blender de masa Heinner OptiMix Plus 650,600W, 1.5 l, 5 viteze    
  • Mixer vertical Bosch MSM87160, 750 W, 12 Viteze, Functie Turbo, Tija detasabila inox QuattroBladePro, Negru/Argintiu

Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti in data de 06.05.2014.


PARTICIPA LA CONCURS

aparate electrocasnice concurs vegis concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.