Acest concurs a expirat în data de 2014-04-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un smartphone Utok 430Q sau unul dintre cele 10 sort-uri Bucataresc cu Utok!

Concursul "Bucatareste cu UTOK" va fi organizat si se va desfasura in perioada 26 martie – 24 aprilie 2014.

Concursul se desfasoara in doua etape:

  • Prima etapa presupune inscrierea fotografiilor in aplicatie, in perioada 26 martie – 9 aprilie 2014. Fotografiile trebuie sa cuprinda tema gastronomiei, iar cele care trateaza alta tema for fi descalificate. Fiecare utilizator are dreptul de a incarca o singura fotografie.
  • A doua etapa este cea a votarii fotografiilor si se desfasoara in perioada 10 aprilie – 24 aprilie 2014. Fiecare utilizator Facebook are dreptul de a vota o singura data.

Fotografiile primilor 20 de clasati vor fi jurizate de catre echipa UTOK, iar castigatorii vor fi anuntati pe 25 aprilie 2014.

Participantii pot castiga unul dintre cele 10 sort-uri „Bucataresc cu UTOK” si marele premiu, un smartphone UTOK 430Q. Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa fie fanul paginii de Facebook Utok Romania si sa incarce o poza cu tema gastronomica in aplicatia „Bucatareste cu UTOK”. Dupa incheierea perioadei de inscriere, acesta trebuie sa stranga suficiente voturi pentru a se clasa in primii 20 de participanti si, totodata, pentru a fi jurizat de echipa UTOK.

Castigatorii vor fi anuntati in maximum 14 zile de la terminarea fiecarei etape, urmand a primi Premiul inmaxim 45 de zile din momentul anuntarii castigatorului. Castigatorul premiului va fi anuntat prin e-mail catmai curand posibil cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.