Acest concurs a expirat în data de 2014-03-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un sistem de navigatie GPS Serioux GlobalTrotter GT400!

Intotdeauna auzim remarci intre soferi de tipul “Ah, asta conduce asa pentru ca e din Prahova”, “Soferii din Bucuresti sunt cei mai buni”, etc.

Oare asa sa fie?

Zivi.ro provoaca soferii din toate judetele romaniei sa se sustina intre ei si sa ne ajute sa votam judetul din Romania cu cei mai buni soferi. Si daca tot ne ajutati in acest demers, va oferim si sansa de a castiga un sistem de navigatie GPS Serioux GlobalTrotter GT400.

Invitati-va si prietenii sa intre in concurs si sa voteze cei mai buni soferi, alegand dintre cele 41 de judete ale Romaniei!

Castiga un sistem de navigatie GPS Serioux GlobalTrotter GT400 votand judetul cu cei mai buni soferi din Romania!
Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs este sa votezi printr-un like in albumul nostru de Facebook judetul din Romania din cele 41 despre care esti convins ca are cei mai buni soferi. Ah, si nu uita inainte sa te inregistrezi pe Zivi.ro!  

Perioada de desfasurare a concursului: 26 februarie 2014 - 21 martie 2014

Mecanismul de desfasurare a concursului:

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa urmezi 2 pasi simpli: 

  • Intri pe www.Zivi.ro si te inregistrezi ca utilizator. Daca esti deja inregistrat ca utilizator Zivi este OK sa participi in concurs. Vom verifica acest lucru ulterior si nu vei fi inscris in concurs daca nu esti inregistrat pe Zivi.ro. 
  • Intri pe pagina de Facebook Zivi.ro si votezi cu un simplu Like poza din albumul concursului corespunzand judetului din Romania cu cei mai buni soferi, in opinia ta. Aici gasesti albumul concursului si in el vei gasi 41 de fotografii corespunzand celor 41 de judete ale Romaniei. Da un like fotografiei care corespunde judetului unde tu crezi ca avem cei mai buni soferi romani. 

Atentie! Nu poti vota decat o fotografie din album printr-un like. Cei care vor vota mai mult de o fotografie vor fi automat descalificati. 

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea un singur castigator, ales prin tragere la sorti si anuntat pe data de 24 martie 2014. Castigatorul va primi ca premiu un sistem de navigatie GPS Serioux GlobalTrotter GT400 cu diagonala de 4,3 inch. 

Data de anuntare a castigatorului: 24 martie 2014