98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Samsung Galaxy Tab 3 si teste complete de orientare profesionala, relevante la nivel international!

 admin  2014.05.13  Tablete,Trageri la sorti  1230

concurs Samsung

Campania „Profil de succes” este organizata online şi se desfăşoară pe teritoriul României in aplicatia disponibila pe pagina de Facebook Samsung Trends in perioada 30 aprilie 2014 – 28 mai 2014 (inclusiv).

Pentru a putea participa la Campania desfasurata in aplicatia disponibila pe pagina de Facebook Samsung Trends, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: 

 1. Să aibă un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada desfasurarii Campaniei, respectiv 30 aprilie 2014 pana la data de 28 mai 2014, ora 11:00:00 (inclusiv); 
 2. Să acceseze aplicatia din TAB-ul disponibil pe pagina de Facebook Samsung Trends Of Tomorrow, la adresa: https://www.facebook.com/SamsungTrends; 
 3. Sa dea click pe butonul „Like” al paginii de Facebook Trends Of Tomorrow; 
 4. Sa raspunda intrebarilor din chestionarul disponibil in cadrul aplicatiei. 
 5. Sa i se genereze un profil pe baza numarului de puncte acumulat in cadrul chestionarului. Nr. de puncte este calculat in functie de cat de des apare un profil_ID ca raspuns la intrebari / in functie de cat de potrivit este un profil_ID in cazul fiecarui intrebari. 
 6. Sa completeze urmatoarele campuri din formularul de inscriere: Nume, Prenume, Telefon mobil valid, Adresa de e-mail valida, Sex, Oras, Data nasterii 
 7. Sa raspunda setului de intrebari
  1. Ce rol au gadget-urile / tehnologia moderna in viata ta? 
   • a. Functionalitate, performanta produselor e data de rolul lor practic in viata mea. 
   • b. In primul rand distractie si divertisment (jocuri, muzica, poze). 
   • c. Sunt pasionat de gadget-uri in sine, vreau sa le am pe cele mai noi. 
   • d. Ma tine in contact cu ce e nou si modern in societate. 
   • e. Aleg tehnologie de top, inovativa, brand-uri de succes. 
   • f. Ma tine in contact permanent cu prietenii (site-uri de socializare, sharing). 
  2. Cand iti alegi un gadget: 
   • a. Ma intereseaza in primul rand performanta, pentru care caut cel mai bun pret. 
   • b. Sunt dispus sa platesc un pret mai mare pentru a avea gadget-uri moderne, de ultima ora. 
   • c. Nu sunt dispus sa investesc sume importante, caut cel mai bun produs pentru bugetul pe care il am. 
 8. Sa finalizeze inscrierea prin: 
  • bifarea „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei” 
  • bifarea sau nu a acordului de primire a materialelor promotionale din partea companiei Samsung Romania S.R.L. pe viitor, respectiv a unor notificari cu privire la viitoarele concursuri organizate; 
  • apasarea butonului „Inscrie-te in concurs”. 

Un Participant poate accesa aplicatia ori de cate ori doreste, dar inscrierea in Campanie se va face o singura data, de pe un singur cont de utilizator. 

Un Participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa contul unic din reteaua de socializare Facebook, urmand a intra in tragerea la sorti de la finalul Campaniei cu o singura sansa.  

În cadrul acestei Campanii se vor oferi 26 premii constand in:

 • 1 x Tableta Samsung Galaxy Tab3 Lite Wi-Fi si 25 de teste

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Samsung premiu smart Profil de succes concursuri castiga tabletaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.