105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pachet complet alcatuit din Woman's Day Brunch si o noapte la Radisson Blu Hotel!

 admin  02.03.2014  Vouchere,Trageri la sorti  1946

Radisson Blu Hotel

Poti alege pe 8 Martie, Woman's Day Brunch!

Brunch-ul este organizat între orele 12:30 şi 16.30 în sala Atlas Ballroom şi va include un bufet suedez cu peste 50 de specialităţi culinare, soft drinks şi o selecţie de vinuri roşii şi albe precum şi vin spumant şi muzica live.

Sau poţi alege un pachet complet alcătuit din Brunch şi o noapte la Radisson Blu Hotel! 

Acest pachet complet îl poţi câştiga în EUROPA EXPRESS, în perioada 27 februarie şi 07 martie 2014, dacă te înscrii acum pe site-ul europafm.ro folosind formularul de mai jos şi ne spui "De ce ai ales-o pe ea?"

Daca va fi extras mesajul tău, o vom suna pe cea căreia îi este adresat şi va afla în direct "De ce ai ales-o pe ea?" şi, în plus veţi câştiga un pachet complet alcătuit din Woman's Day Brunch şi o noapte la Radisson Blu Hotel, cu un mic dejun fabulous şi acces la spa!

Pachetul complet include Woman's Day Brunch şi o noapte de cazare de 5 stele la Radisson Blu Hotel, Bucureşti. Brunch-ul este organizat pe 8 martie între orele 12:30 şi 16:30 în sala Atlas Ballroom şi include un bufet suedez cu peste 50 de specialităţi culinare, soft drinks precum şi o selecţie de vinuri roşii şi albe precum şi vin spumant şi muzică live. Cazarea este pentru două persoane într-o cameră dublă standard în noaptea de 8 martie, cu un mic dejun fabulous inclus pe data de 9 martie.

Câştigătorii beneficiază de early check-in (check-in pe data de 8 martie incepand cu ora 12:00) şi late check-out (pe data de 9 martie, până la maxim orele 18:00) plus acces la World Class Downtown cu sauna, piscină interioară, jacuzzi exterior, sala de fitness şi aerobic.


PARTICIPA LA CONCURS

Woman's Day Brunch Radisson Blu Hotel concurs 8 martie concurs Europa FM


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail