Acest concurs a expirat în data de 2014-02-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set vesela Normandia pentru servit supa si un munte de paste!

Fie ca este sarbatoare sau o simpla masa in familie, din meniu nu lipsesc supele/ciorbele. Bogate, simple, excelente, delicioase, gustoase! Cu aceste apelative terminam ultima lingura din farfurie.

Paste Baneasa si DivaInBucatarie.ro va provoaca sa gatiti supe/ciorbe cu paste Baneasa caci aveti de unde alege: paste cu sau fara oua, paste specifice fiecarei zone a tarii, paste pentru copii, paste pentru toate gusturile si poftele: Baneasa taitei si fidea cuiburi 200g/400g, Baneasa Taglialetele 200g/400g, Baneasa Fidelini 400g/ 750 g, Baneasa fidea scurta cu 4 oua 200g/ 400g, Baneasa Fidea cu ou 200g, Baneasa Taitei subtiri cu ou 200g, Baneasa Alfabet 200g, Patratele 200g, Frunzulite 200g, Gartene 200g, Romburi 200g, Baneasa Copiilor Dino, Zoo, Basme si Let’s Go!

Concursul se desfasoara in perioada 13 februarie - 25 februarie 2014 ora 18.00.

Pentru a participa la concurs trebuie sa pregatiti o supa/ciorba cu paste Baneasa si sa trimiteti 2 poze (o poza cu pregatirea supei/ciorbei in care aratati langa ingrediente ce tip de paste Baneasa folositi si o poza cu preparatul final), dar si reteta acesteia la adresa de email office@divainbucatarie.ro pana in data de 25 februarie, ora 18.00.

Pozele trebuie sa va apartina, sa nu fie copiate de pe alte bloguri sau site-uri culinare! Vor fi inscrise doar retetele care respecta conditiile de mai sus. Acestea vor fi postate in ordinea primirii.

Iata si premiile concursului:

  1. Set vesela Normandia pentru servit supa in valoare de 150 euro si peste 30 kg de paste Baneasa, speciale pentru supe si ciorbe
  2. Set vesela Normandia pentru servit supa in valoare de 100 euro si peste 15 kg de paste Baneasa, speciale pentru supe si ciorbe
  3. Set vesela Normandia pentru servit supa in valoare de 50 euro si peste 15 kg de paste Baneasa, speciale pentru servit supe si ciorbe

In data de 28 februarie vor fi acordate premiile pentru cele mai creative si mai apetisante supe in cadrul acestei postari.