98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Intra in tombola pentru un motoferastrau Stihl!

 admin  2014.05.11  Diverse,Trageri la sorti  1941

concurs Stihl

Campania promotionala "Intra in tombola pentru un motoferastrau Stihl" se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 06.05.2014 - 30.06.2014.

La sfarsitul campaniei se va acorda, prin tragere la sorti, 1 premiu constand intr-un motoferastrau marca Stihl cu o valoare comerciala de 1.190 RON.

Se considera participant la campanie si poate castiga premiul orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta temporara in Romania sau orice persoana juridica romana, care achizitioneaza in perioada campaniei cel putin un produs Stihl aflat in promotie de la distribuitorii autorizati ai organizatorului si se inscrie la campanie prin parcurgerea pasilor de mai jos.

Participantii se pot inscrie in concurs completand campurile formularului de inscriere si raspunzand la chestionarul existent pana la data de 30.06.2014.

Castigatorul premiului va fi desemnat la data de 04.07.2014 ora 13:00, ca urmare a tragerii la sorti online prin intermediul site-ului www.random.org.


PARTICIPA LA CONCURS

motoferastrau Stihl concurs Stihl produse Stihl castiga motoferastrau concurs concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.