Acest concurs a expirat în data de 2014-03-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un fleece de la Oakley!

Maratonul premiilor continua cu al patrulea din cele cinci concursuri a cate trei zile fiecare, cu premii senzationale de la Oakley. De aceasta data poti castiga un fleece calduros si usor de uscat, in valoare de 260 de lei.

A patra etapa din maratonul premiilor incepe chiar acum. Peste trei zile vom oferi al patrulea premiu pus la bataie de catre prietenii de la OakleyStore.ro: Un fleece calduros si usor de uscat, in valoare de 260 de lei. Atentie, modelul este pentru barbati. Dar asta nu inseamna ca nu poate fi purtat si de catre fete. :)

Pentru a putea participa la acest concurs (a patra etapa), trebuie sa indepliniti trei conditii simple:

Ce ai de facut

  • Da “like” paginilor de Facebook SkiPass Magazine si Oakley Store.ro
  • Da share concursului (acelei postari de pe pagina de Facebook a SkiPass Magazine care anunta concursul) pe pagina ta de Facebook cu mesajul “Castiga cu @Oakleystore.ro si @SkiPassMagazine”. (ATENTIE! “oakleystore.ro” si “skipassmagazine” trebuie sa devina albastre si sa aiba link-uri spre paginile de Facebook la care ai dat “like”)
  • Scrie un comentariu, la postarea de pe pagina de Facebook a SkiPass Magazine care anunta concursul, cu o imagine atasata in care practici o activiate sau un sport outdoor (ex. alpinism, hiking, schi, parapantism, scufundari, etc.)

Apoi trebuie doar sa stai relaxat/a pana anuntam castigatorul, in functie de cate “like-uri” aduna fiecare fotografie. Concurentul care indeplineste cele 3 conditii de participare si cu cele mai multe like-uri la fotografie castiga. (Fiecare fotografie/poza/imagine primeste un like din oficiu) Poti fi chiar tu!

Perioada desfasurarii concursului

De acum (4 martie, ora 12.00) pana pe 7 martie la ora 12.00. Castigatorul va fi anuntat in cursul zilei de vineri (7 martie), pana la ora 18.00.