107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un fleece de la Oakley!

 admin  05.03.2014    1814

concurs Oakley

Maratonul premiilor continua cu al patrulea din cele cinci concursuri a cate trei zile fiecare, cu premii senzationale de la Oakley. De aceasta data poti castiga un fleece calduros si usor de uscat, in valoare de 260 de lei.

A patra etapa din maratonul premiilor incepe chiar acum. Peste trei zile vom oferi al patrulea premiu pus la bataie de catre prietenii de la OakleyStore.ro: Un fleece calduros si usor de uscat, in valoare de 260 de lei. Atentie, modelul este pentru barbati. Dar asta nu inseamna ca nu poate fi purtat si de catre fete. :)

Pentru a putea participa la acest concurs (a patra etapa), trebuie sa indepliniti trei conditii simple:

Ce ai de facut

  • Da “like” paginilor de Facebook SkiPass Magazine si Oakley Store.ro
  • Da share concursului (acelei postari de pe pagina de Facebook a SkiPass Magazine care anunta concursul) pe pagina ta de Facebook cu mesajul “Castiga cu @Oakleystore.ro si @SkiPassMagazine”. (ATENTIE! “oakleystore.ro” si “skipassmagazine” trebuie sa devina albastre si sa aiba link-uri spre paginile de Facebook la care ai dat “like”)
  • Scrie un comentariu, la postarea de pe pagina de Facebook a SkiPass Magazine care anunta concursul, cu o imagine atasata in care practici o activiate sau un sport outdoor (ex. alpinism, hiking, schi, parapantism, scufundari, etc.)

Apoi trebuie doar sa stai relaxat/a pana anuntam castigatorul, in functie de cate “like-uri” aduna fiecare fotografie. Concurentul care indeplineste cele 3 conditii de participare si cu cele mai multe like-uri la fotografie castiga. (Fiecare fotografie/poza/imagine primeste un like din oficiu) Poti fi chiar tu!

Perioada desfasurarii concursului

De acum (4 martie, ora 12.00) pana pe 7 martie la ora 12.00. Castigatorul va fi anuntat in cursul zilei de vineri (7 martie), pana la ora 18.00.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Oakley SkiPass Magazine concursuri online


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail