Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un ceas in fiecare luna!

Perioada in care se va desfasura concursul "Deschide Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas in fiecare luna!” este intre 01.05.2014 si 30.06.2014, timp in care se vor acorda ca premii 2 ceasuri. Unul pentru cei care deschid Newsletterul in Mai, unul pentru cei care deschid in luna Iunie. 

La promotia "Deschide Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas in fiecare luna!” poate participa orice persoana fizica sau juridica din Romania. La aceasta extragere participa cei care sunt abonati la Newsletterul WatchShop.ro si care deschid in fiecare luna de cel putin 2 ori Newsletterul Watchshop.ro, inscriindu-se astfel in concurs.

Mecanism: Deschide cel putin 2 Newslettere WatchShop.ro in decurs de 1 luna (de pe 1 pana pe 30 sau 31) si intra automat in tragerea la sorti in urma careia poti castiga un ceas.  

In fiecare luna sa castiga modele si marci diferite:

Premiul promotiei "Deschide Newsletterul WatchShop.ro si castiga un ceas in fiecare luna!” se va acorda prin extragerea efectuata in fiecare luna, extragere care va fi fixata intre 1 si 10 ale lunii urmatoare, pentru luna anterioara. Premiul i se va preda castigatorului in termen de maxim 5 zile de la extragere.