Acest concurs a expirat în data de 2014-04-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un card de carburant MOL Blue in valoare de 500 de lei!

Concursul “Drumuri castigatoare” se deruleaza in perioada 10 aprilie – 17 aprilie 2014. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Utilizatorii trebuie să parcurgă următoarele etape:

  • intra in pagina de concurs http://drumuricastigatoare.promotor.ro si lasa un comentariu la intrebarea “Care crezi că este cel mai spectaculos traseu pe 4 roţi din România și de ce?” utilizand conturile personale de Facebook.
  • un utilizator poate posta mai multe comentarii, toate putand fi valide pentru desemnarea castigatorului
  • optional, userii care detin un card MultiBonus isi pot inscrie seria de 16 cifre a cardului in chenarul din stanga, de pe pagina de concurs http://drumuricastigatoare.promotor.ro, obtinand, astfel, un bonus de 300 de puncte.

Bonusul de 300 de puncte va fi alocat pe cardurile MultiBonus dupa incheierea concursului si nu poate influenta rezultatul final al concursului.

Raspunsurile vor fi analizate de membrii redactiei ProMotor, iar castigatorul va fi desemnat in functie de originalitatea traseului propus, dar si in functie de validitatea argumentelor oferite.

Concursul “Drumuri castigatoare!” va avea un premiu constand intr-un card de combustibil Mol Blue, in valoare de 500 lei. Pentru participantii care sunt membrii ai clubului MultiBonus, valoarea premiului este de 1.000 lei.

Valoarea totala a premiilor oferite in concurs este de 500 lei, TVA inclus, sau 1.000 lei, TVA inclus, in functie de statutul de membru al clubului MultiBonus al castigatorului. 

Concursul va avea un singur castigator, desemnat in urma analizarii de catre membrii redactiei ProMotor a tuturor comentariilor postate in pagina de concurs: drumuricastigatoare.promotor.ro, in perioada 10-17 aprilie 2014.