108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un card cadou eMAG sau alte premii de la Dove!

 admin  2014.02.17  Beauty,Vouchere,Castig instant  3144

Club Dove

Campania “Club Dove” se va desfasura la nivel national, in perioada 01 februarie 2014 - 31 martie 2014 inclusiv, prin intermediului Clubului DOVE.

Premiile oferite in cadrul Campaniei sunt urmatoarele: 

 • Categoria „Ingrijire personala” 
 • Categoria „Bijuterii”
  • Cercei Bella Blue
  • Cercei Bella White
  • Cercei Bella Golden
 • Categoria „Accesorii”
  • Halat de baie + Prosop + Papuci
  • Portmoneu Wonder Cherish
  • Geanta plic Wonder White Cat

Pentru a participa la aceasta Campanie, orice persoana interesata trebuie sa intre pe perioada Campaniei pe site-ul doveclub.ro, sa devina membra a Clubului Dove si sa inscrie in Campanie produsele participante la Campanie achizitionate, si anume orice produs Dove din categoria “Ingrijirea pielii”: lotiune de corp (250 ml, 400 ml), crema de uz general (30 ml, 75 ml, 150 ml), crema de corp (300 ml), lapte de corp (250 ml), unt de corp (300 ml), crema de maini (75 ml) din gama destinata femeilor (Dove Women), pe care consumatorul le-a achizitionat in perioada Campaniei. Produsele din gama Dove Men nu participa la aceasta Campanie. 

In cadrul Campaniei, activitatea membrilor Clubului Dove este rasplatita de Organizator prin acordarea „porumbeilor Dove”.

Porumbeii Dove pot fi acumulati in 3 moduri:

 • prin cumpararea de produse participante Dove (porumbei aurii)
 • prin schimbul de produse cu alti membri ai Clubului cu scopul final de a-ti completa un porumbel de cumparaturi (porumbei aurii)
 • prin activitatile de pe site-ul Campaniei (porumbei argintii)

Porumbelul Dove reprezinta “moneda” Clubului Dove. Fiecare cumparare de produs participant sau activitate a membrului Clubului Dove pe site este calculata si rasplatita de Organizator in aceasta moneda. De asemenea, premiile pot fi achizitionate folosind porumbeii acumulati de fiecare utilizator. 

Pentru fiecare produs Dove achizitionat, membrul Clubului Dove va trebui sa pastreze bonul de casa ce atesta achizitionarea acelui produs in perioada Campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Dove promotie Dove Club Dove card cadou emag concursuri 2014Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.