98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un card Mastercard cadou prepaid incarcat cu 100 de euro!

 admin  2018.07.26  Bani,Diverse,Trageri la sorti  676

concurs Europa FM

Vinerea este Ziua Mastercard Premium la Europa FM! Îți dorești o vacanță perfectă? Sau un cadou inspirat pentru cei dragi? O achiziție de Business sau Dezvoltare Personală? Acum poți beneficia de avantajele programului Premium&Business de la Mastercard!

Plătește cu cardul tău Gold, Platinum, World sau World Elite de la Mastercard și ai beneficii la fiecare tranzacție, pe tot parcursul anului, în peste 400 de locații premium.

Răspunde provocării de vineri din Deșteptarea, în 10 minute de când este lansată în direct la Europa FM de George Zafiu şi Vlad Petreanu, și poți câștiga un card Mastercard cadou prepaid încărcat cu 100 de euro! Poți participa la concurs prin WhatsApp pe numărul 0728.111.222 unde trebuie să adaugi răspunsul la întrebarea din Deșteptarea și numele tău complet.

Mastercard te așteptă pe tot parcursul anului cu ceva special, fie că este vorba de un discount sau un cadou, în cele 400 de locații premium!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.