Acest concurs a expirat în data de 2014-03-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un camion intreg cu flori!

În fiecare zi, la Europa FM, oferim, din partea ta, flori pentru cea mai speciala femeie din viaţa ta. Mai mult, ascultă Deşteptarea, iar VINERI, 07 MARTIE, cea mai importantă femeie din viaţa ta poate avea parte de o surpriză pe care nu o va uita niciodată! Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu vin să îi aducă, din partea ta, UN CAMION întreg cu flori!

Competitia intitulata “Flori pentru Cea mai Cea femeie din viata ta” se desfasoara in perioada 26 februarie – 07 martie 2014, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00-21:00, câte 6 concursuri pe zi, la fiecare concurs oferindu-se cate un buchet de flori, iar in data de 7 martie va fi desemnat castigatorul marelui premiu: camionul cu flori Europa FM.

PREMIUL consta, in total, in 42 de buchete de flori, cate un buchet/concurs in valoare de 150 lei, valoarea totala a buchetelor fiind de 6.300 lei , precum si marele premiu: Camionul cu Flori Europa FM, care consta in 29 de cosuri cu flori in valoare totala de 5.800 lei. 

Mecanismul concursului:

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte programele postului si sa completeze formularul de inscriere in pagina de concurs de pe website-ul www.europafm.ro , in cadrul caruia trebuie sa scrie un scurt text in care sa spuna de ce este speciala pentru ei femeia pentru care vor sa castige flori la Europa FM. Textele considerate ca fiind cele mai frumoase de catre Djii Europa FM vor fi desemnate castigatoare. Alegerea castigatorilor ramane exclusiv la latitudinea Djilor Europa FM. Zilnic, de luni pana vineri, vor fi alesi cate 6 castigatori dintre cei care s-au inscris in concurs pe website-ul europafm.ro. 

In perioada 26 februarie – 06 martie 2014, de luni pana vineri, participantii pot castiga, cate un buchet de flori iar pe 7 martie, in emisiunea “Desteptarea” din intervalul orar 7:00-10:00 va fi ales castigatorul marelui premiu: camionul cu flori Europa FM. Un participant poate fi declarat castigator o singura data in cadrul acestui concurs. Un participant se poate inscrie la concurs o singura data.