98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un bax de Actimel!

 admin  2014.04.01  Alimente  2449

concurs Actimel

Ac - capitanul echipei Actimel - nu putea ramane mai prejos. Asteapta si el cu nerabdare sa prinda culoare in mainile micutilor vostri!

Sa nu-l lasam sa astepte! Trimiteti-ne pana duminica, 6 aprilie, poze cu Ac si va vom premia! Imaginea ce trebuie colorata o gasiti pe www.actimel.ro.

Alegem prin tragere la sorti 2 castigatori ai cate unui bax de Actimel cu super eroi!

Spor la colorat si la Actimelizat!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Actimel castiga bax Actimel Actimelizat capitanul echipei ActimelNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.