Acest concurs a expirat în data de 2014-03-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un bax de 24 de beri Skol!

Concursul “Scoatem cliseele din fotbal” este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 5 martie 2014 ora 10.00 – 6 martie 2014, ora 00.00.

Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice cu domiciliul  sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.

Premiile Concursului:

In cadrul Concursului vor fi acordate 5 premii, fiecare constand intr-un bax de 24 de doze de bere Skol (1 doza de bere = 0.5litri).

Mecanismul desfasurarii Concursului:

Pentru a putea participa la Concurs, Participantul trebuie sa acceseze pagina de Facebook a Organizatorului in perioada desfasurarii concursului, 5 martie 2014 ora 10.00 – 6 martie 2014, ora 00.00.

Pentru a se putea inscrie in concurs, Participantii trebuie sa inscrie o propunere noua de cliseu in postarea care anunta concursul “Scoatem cliseul din fotbal”.

Pe perioada Concursului, Organizatorul va posta intr-un album foto un numar de 3 vizualuri reprezentand clisee din fotbalul romanesc pentru exemplificare. Comentariile la albumul foto sau la una dintre pozele publicate in acesta nu vor fi luate in considerare.

Toti cei care au comentat in cadrul concursului (pe albumul foto sa direct la unul dintre vizualuri) afisate de catre Organizator pe pagina de Facebook, va intra in tragerea la sorti ce se va desfasura in termen de 2 zile lucratoare de la data incheierii concursului. In cadrul tragerii se vor extrage 5 castigatori, fiecare al unui premiu constand intr-un bax de bere de 24 de doze Skol si 10 rezeve. In tragerea la sorti intra toti Participantii care au comentat atat pe albumul foto cat si pe fiecare vizual in parte din cadrul albumului, in perioada concursului.