Acest concurs a expirat în data de 2014-05-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Dacia Logan, un televizor LCD si un smartphone Allview!

În perioada 30 aprilie - 26 mai 2014, achiziționezi produse din gama auto în valoare de minim 50 de lei (pe același bon fiscal), prezinți cardul Penny la casa de marcat și participi automat la tragerea la sorți cu premii substanțiale:

  • 10 X telefoane mobile All View
  • 10 X televizoare LG
  • 1 X Dacia Logan

Campania se va desfăşura în perioada 30.04.2014 – 26.05.2014 (inclusiv) in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount de pe întreg teritoriul României, iar la aceasta promoţie pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul sau 
resedinta in Romania. 

Vor participa la prezenta campanie doar: 

  • produsele comercializate in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount care apar pe insertul cu produse auto din pliantul promotional valabil incepand cu data de 30.04.2014
  • produsele care sunt semnalizate la raft ca fiind participante la campanie

Clienţii care cumpără în perioada campaniei produse participante la campanie din magazinele Penny Market si XXL Mega Discount, in valoare de minin 50 de lei pe acelasi bon fiscal si detin un card de fidelitate Penny si XXL Mega Discount ce e scanat la casa de marcat la momentul achizitiei produselor, sunt inscrisi automat la tragerea la sorti din cadrul prezentei campanii. 

Fiecare bon fiscal, aferent unei achizitii de produse participante la campanie din magazinele Penny Market si XXL Mega Discount, in valoare de minin 50 de lei, se va păstra in original până la anunţarea câştigătorilor, iar în cazul în care un participant se afla pe lista câştigătorilor va trebui să prezinte un bon fiscal in original din care sa reiasa achizitionarea de produse participante la Campanie in valoare de minim 50 de lei. 

Tragerea la sorţi a premiilor va avea loc în data de 29.05.2014, la sediul Organizatorului din Com. Ştefăneştii de Jos, str. Busteni, Nr. 7, Judeţul Ilfov. 

Premii tombola:

  • 10 x autoturism Dacia Logan (Acces 1.2 16V 75 CP, Berlina, 4 usi, Euro 5, Alb)
  • 10 x televizor LCD, marca LG (Diagonala 81 cm)
  • 1 x smartphone ALLVIEW, A5 Smiley