Acest concurs a expirat în data de 2014-03-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un MacBook Air sau un iPad mini!

Concursul “Important este ce spui tu” va debuta la data de 3 martie 2014, ora 12.00 si se va incheia la data de 28 martie 2014, ora 12.00. 

Desfasurarea concursului: 

Inscrierea in concurs presupune accesarea butonului “Like” de pe pagina de Facebook “Raiffeisen Bank Romania”, accesarea aplicatiei “Important este ce spui tu” si compunerea unui mesaj coerent, conform pasilor descrisi in prezentul Regulament, dupa cum urmeaza. 

Participantii au la dispozitie 2 variante de a intra concurs: 

  • a. pot construi in intregime un mesaj personal, avand o fraza oferita ca exemplu, insa fara a fi obligati sa foloseasca modelul respectiv. 
  • b. pot construi in mod interactiv o fraza dupa urmatorul algoritm: fraza incepe cu elementele fixe: Raiffeisen este o banca…, apoi participantul poate selecta atributele dorite dintr-o lista de tip dropdown – rulanta. Urmatorul fragment de fraza continua cu “pentru ca” iar utilizatorul poate selecta apoi o motivatie din cea de-a doua lista de tip dropdown – rulanta. Finalul frazei reprezinta elementul personalizat de fiecare utilizator in parte si va putea fi completat intr-o zona de introducere libera de text.
  • c. In oricare dintre aceste 2 situatii, fraza astfel elaborata va trebui aprobata de administratorul paginii de Facebook a Organizatorului, inainte de a deveni vizibila in cadrul aplicatiei. 

Participantii pot inscrie un numar nelimitat de fraze, fara ca acest lucru sa le confere sanse suplimentare la tragerea la sorti. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti cu o singura inscriere, astfel: 

  • a. In saptamana in care a accesat aplicatia “Important este ce spui tu” si a generat minim un mesaj complet care a fost aprobat, pentru a putea castiga un iPad mini
  • b. La finalul concursului, in marea tragere la sorti, pentru a putea castiga un MacBook Air

Ca urmare a participarii si a generarii mesajului personalizat, participantului i se genereaza automat un vizual insotit de mesajul respectiv, pe care le poate impartasi cu lista sa de prieteni. De asemenea, utilizatorului i se va genera si un badge electronic ce se va salva automat in galeria foto a profilului sau de Facebook. 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti efectuata de Organizator saptamanal prin random.org si vor fi anuntati in minimum 5 zile lucratoare de la incheierea fiecarei saptamani de concurs, printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook Raiffeisen Bank Romania, in cadrul unei sectiuni dedicate din aplicatie si prin mesaj privat pe contul de Facebook. Cu ocazia fiecarei trageri la sorti se extrag un castigator si 3 rezerve. In tragerea la sorti pentru premii intra numai mesajele aprobate de Administratorul aplicatiei. Tragerile la sorti se efectueaza astfel: 

  • Trageri la sorti saptamanale, prin care se va extrage cate un castigator al unui premiu constand intr-un iPad mini, efectuata din totalul inscrierilor in concurs efectuate astfel: 
    • perioada 3.03.2014 – 9.03.2014, tragere la sorti efectuata in data de 10.03.2014 
    • perioada 10.03.2014 – 16.03.2014, tragere la sorti efectuata in data de 17.03.2014 
    • perioada 17.03.2014 – 23.03.2014, tragere la sorti efectuata in data de 24.03.2014 
    • perioada 2.03.2014 – 30.03.2014, tragere la sorti efectuata in data de 31.03.2014 
  • Tragerea la sorti finala, prin care se va extrage cate un castigator al unui premiu constand intr-un un MacBook Air, efectuata in data de 04.04.2014 din totalul inscrierilor in concurs. 

Premiile acordate in cadrul acestui concurs sunt: 

  • 4 iPad mini, cate unul pe saptamana, (16 Gb, wi-fi, Space Grey) 
  • 1 MacBook Air (11" cu procesor Intel® CoreTM i5 1.30GHz, Haswell, 4GB, SSD 128GB, Intel® HD Graphics) la finalul campaniei 

Castigatorii vor primi informatii prin mesaj privat pe Facebook si ulterior, e-mail referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului.