100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un Laptop Toshiba de ultima generatie!

 admin  17.02.2014  Electronice,Trageri la sorti  2497

castiga un laptop

Campania “Te abonezi si castigi cu Azerty.ro!” se desfasoara pe site-ul azerty.ro in perioada 07.02.2014 – 28.02.2014.

Premiul campaniei “Te abonezi si castigi cu Azerty.ro!” consta intr-un Laptop Toshiba de ultima generatie.

Mecanismul Campaniei: pentru a participa la campania “Te abonezi si castigi cu Azerty.ro!” participantul trebuie sa se inscrie la Newsletter-ul azerty, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, in perioada 07.02.2014 – 28.02.2014.

Pentru inscrierea la Newsletter, participantul trebuie sa introduca o adresa de email valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de email va primi automat un cod unic de abonare. O adresa de email poate primi un singur cod de abonare. Adresele de email care sunt deja inscrise la newsletter-ul Azerty, participa automat la aceasta extragere, primind si acestea coduri unice asociate fiecarui email.

Castigatorul va fi desemnat la sfarsitul perioadei campaniei, in data de 28.02.2014 prin extragere. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in campanie pe perioada de desfasurare a acesteia (07.02.2014 – 28.02.2014) prin tragere la sorti. Vor fi extrase 3 coduri de abonare, primul, cel castigator, iar celelalte 2 – rezerve. Extragerea se va face folosind un sistem automat, care va alege aleator din baza de date 1 cod castigator si 2 rezerve.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga un laptop concursuri concursuri online Laptop ToshibaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.