101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga tricouri si rucsacuri de la Coca Cola!

 admin  2014.03.18  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  3931

Coca-Cola Penalty Shoot

Campania „Coca-Cola Penalty Shoot” este organizata si se desfasoara in mediul online, pe site-ul de socializare facebook.com, prin aplicatia „Coca-Cola Penalty Shoot” de pe pagina facebook Cupa Coca-Cola. Campania va începe la data de 21 martie 2014 şi va dura până la data de 01 mai 2014 inclusiv. 

Pentru a putea participa in Componenta Online, utilizatorii Facebook trebuie sa acceseze aplicatia si sa finalizeze cu succes minim un joc in cadrul acesteia (respectiv sa apere cu succes minim doua penalty-uri in cadrul jocului). In situatia in care utilizatorul acceseaza aplicatia si finalizeaza cu succes minim un joc, acesta se va putea inscrie in campanie.

In vederea accesarii aplicatiei in cadrul platformei Facebook utilizatorul trebuie parcurga urmatorii pasi:

 • Sa-si creeze un cont personal sau sa se logheze in contul sau pe site-ul www.facebook.com
 • Sa acceseze aplicatia “Coca-Cola Penalty Shoot” disponibila pe pagina de Facebook Cupa Coca Cola
 • Ulterior accesarii aplicatiei trebuie sa permita aplicatiei sa acceseze profilul public al utilizatorului contului lista de prieteni, adresa de e-mail si listele de prieteni personalizate, prin apasarea butonului “Okay”/“Ok”;
 • Sa exprime optiunea privind accesul aplicatiei sa posteze in numele utilizatorului pe “Wall”/“Peretele” prietenilor prin apasarea butonului “Okay”/“Ok” sau “Skip”/”Renunta”;
 • Ulterior exprimarii optiunii descrise de mai sus, utilizatorii pot alege din sectiunea “HOME” a aplicatiei, una din cele 2 (doua) modalitati prin care acestia doresc sa apere penalty-urile, respectiv: “Conecteaza-te cu SMARTPHONE-UL” sau “JOACA VARIANTA DESKTOP”
  • Optiunea “Conecteaza-te cu SMARTPHONE-ul” va permite utilizatorului sa se conecteaze cu un dispozitiv Smartphone si sa joace jocul utilizand acest dispozitiv, actiunea petrecandu-se pe ecranul calculatorului tip desktop, in aplicatia Facebook, caz in care dispozitivul smartphone va actiona ca un joystick.
  • Optiunea “JOACA VARIANTA DESKTOP” va permite utilizatorului sa intre in aplicatie folosind exclusiv calculatorul personal.

In cadrul Componentei Online a Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

 • 210 (douasutezece) tricouri - Se vor acorda cate 5 tricouri in fiecare zi de Campanie.
 • 210 (douasutezece) rucsacuri - Se vor acorda cate 5 rucsacuri in fiecare zi de Campanie.

Extragerea premiilor de pe Facebook:

Un "interval de participare" pentru premiile zilnice este reprezentat de o zi calendaristica  incepand cu ora 00:00:00 pana la ora 23:59:59, inn perioada 21 martie –  01 mai 2014, Campania avand 42 (patruzecisidoua) de astfel de intervale pentru premiile zilnice.
Extragerile inscrierilor castigatoare pentru premiile zilnice  se vor efectua in prezenta unei comisii interne si a unui notar public, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie, in urmatoarele date:

 • 28 martie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 21 – 27 martie
 • 04 aprilie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 28  – 03 aprilie
 • 11 aprilie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 04 – 10 aprilie
 • 18 aprilie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 11 – 17 aprilie
 • 25 aprilie 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 18 – 24 aprilie
 • 05 mai 2014 pentru intervalele de extragere aferente zilelor 25 aprilie – 01 mai.

In cadrul tragerilor la sorti se extrag intai premiile constand in tricouri, si rezervele acestora, urmand ca apoi sa fie extrase premiile constand in rucsacuri si rezervele acestora.


PARTICIPA LA CONCURS

Coca-Cola Penalty Shoot concurs coca cola Dorin Rotariu concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.