Acest concurs a expirat în data de 2014-04-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga seturi cadou Dove si vouchere de cumparaturi la orice magazin Nissa!

Campania “Bucura-te de frumusetea culorilor!” se va desfasura la nivel national in perioada 27.03.2014 incepand cu ora 15:00 – 25.04.2014 pana la ora 16:00.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 100 de premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism: 

  • a) Sa fie fani ai paginii de Facebook Dove disponibila la adresa: www.facebook.com/doveromania 
  • b) Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Dove gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Bucura-te de frumusetea culorilor!” disponibila la adresa https://apps.facebook.com/frumusetea-culorilor. 
  • c) Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Bucura-te de frumusetea culorilor!” 
  • d) In primul ecran, Utilizatorul este informat in legatura cu mecanismul aplicatiei si trebuie sa dea click pe butonul „Intra in aplicatie” pentru a continua. 
  • e) Dupa acest pas, in al doiliea ecran al aplicatiei „Bucura-te de frumusetea culorilor!”, Utilizatorul trebuie sa selecteze una dintre cele 30 de stari de spirit disponibile pentru a primi o recomandare de tinuta si de culoare. Fiecare stare de spirit are asociata, in mod automat, cate o imagine cu o tinuta si o culoare, alaturi de un text explicativ despre culoarea respectiva. 
  • f) Fiecare stare de spirit selectata va fi contorizata si afisata intr-un tag cloud in aplicatie. Cele mai selectate stari de spirit vor fi ilustrate in tag cloud cu dimensiuni mai mari. Cele mai selectate stari de spirit si imaginile adiacente acestora vor fi afisate in ziua urmatoare intr-o galerie foto, intr-o pagina dedicata in aplicatia „Bucura-te de frumusetea culorilor!” 
  • g) Pentru a fi inscris in tragerea la sorti, Utilizatorul trebuie sa fie fan al paginii de Facebook Dove (www.facebook.com/doveromania), sa intre in aplicatia Campaniei, sa selecteze una dintre starile de spirit disponibile in aplicatie si sa completeze formularul afisat in aplicatie cu datele personale (nume, prenume, e-mail, telefon, adresa, judet si localitate) dupa bifarea campului de acord cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Organizator prin intermediul 

In cadrul acestei Campanii se vor acorda prin tragere la sorti in total 100 de premii constand in: 

  • a) 4 de premii constand in vouchere de cumparaturi la orice magazin Nissa. Valoarea comerciala a fiecarui premiu este de 400 lei cu TVA inclus. Voucher-ul poate fi utilizat in perioada 31 aprilie 2014 – 31 aprilie 2015 (dupa care isi pierde valabilitatea), pentru achizitionarea de produse din cadrul retelei nationale de magazine Nissa, inclusiv din magazinul online shop.nissa.ro, in limita valorii voucher-ului. In cazul in care voucher-ul nu este valorifcat in intregime, nu se poate acorda diferenta in bani. In cazul in care castigatorul achizitoneaza produse care depasesc valoarea voucher-ului, diferenta va fi suportata de castigator. 
  • b) 96 de premii constand in seturi cadou Dove – fiecare premiu constand in cate un deodorant antiperspirant spray Dove Invisible Dry 150 ml, un deodorant antiperspirant roll-on Dove Invisible Dry 50 ml si un deodorant antiperspirant stick Dove Invisible Dry 40 ml. Valoarea comerciala a unui premiu este de 45.76 RON cu TVA inclus. 

In cadrul Campaniei se acorda 100 de premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 100 de castigatori va avea loc in data de 29 aprilie 2014 prin intermediul programului www.randompicker.com. Ulterior se vor extrage un numar de 100 rezerve, ce vor putea fi contactate in cazul imposibilitatii validarii unui castigator.