Acest concurs a expirat în data de 2014-02-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga produse cosmetice profesionale de la Cupio!

Dragelor, dupa cum stiti urmeaza cateva sarbatori in care iubitii vostri isi vor dori sa va impresioneze prin diverse cadouri. Nu trebuie sa va mai intrebam pentru ca stim deja cat de mult va place sa primiti cadouri, dar in acelasi timp, in fiecare an, va doriti sa primiti cadouri utile.

Stim ca alegerea cadourilor nu este punctul forte al sexului masculin, de aceea, iti propunem un exercitiu de imaginatie:
Sa presupunem ca partenerul tau de viata ar dispune de un buget de 150 de lei pentru cadoul tau de Sf Valentin si decide sa te surprinda cu o serie de cosmetice de calitate. Stim ca oricarei femei ii place sa fie apreciata si complimentata. Produsele cosmetice profesionale de la Cupio reprezinta garantia succesului pentru o ingrijire perfecta.

Vrem sa intri pe site-ul Cupio.ro si sa ne spui printr-un comentariu pe Forumul Kudika.ro ce cadou trebuie sa aleaga iubitul tau pentru a nu da gres in acest an. Poti sa incluzi oricate produse vrei, important este sa te incadrezi in bugetul de 150 de lei.

Premiul concursului consta intr-un VOUCHER in valoare de 150 de lei pus la bataie de echipa Cupio. Voucherul poate fi folosit pentru achizitionarea oricarui produs disponibil pe site-ul Cupio.ro

Concursul se desfasoara in perioada 30 ianuarie - 9 februarie 2014 iar castigatorul va fi anuntat pe 10 februarie 2014.

Ca sa te ajutam iti propunem si o configuratie de cadou gandita de noi si echipa Cupio.

Set cadou Sf Valentin: