Acest concurs a expirat în data de 2014-05-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii de legenda Timisoreana!

Competitia “Meciul de Legenda" se va desfasura in perioada 27 martie – 25 mai 2014 urmand a fi organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei.

Premiile competitiei:

  • Premii Mari: se acorda 16 premii, fiecare constand in: 
    • participarea la meciul impotriva echipei Legendelor fotbalului romanesc care va avea loc pe 23 mai pe Arena Nationala. Meciul va consta in 2 reprize a cate 20 de minute 
    • un cantonament de 5 zile (cazare si masa), in perioada 19 - 23 Mai 2014 la Centrul National de Fotbal Mogosoaia, Cantonamentul Echipei Nationale, cu un antrenor care va fi anuntat de Organizator pe www.beretimisoreana.ro/fotbal-adevarat. 
    • transport pe ruta Mogosoaia – Arena Nationala 
    • echipamente complete de joc 
    • bilete la Finala Cupei Romaniei Timisoreana 
  • Premii mici: urmatorii 16 participanti dupa castigatori vor fi desemnati ca rezerve si vor castiga o minge marca Puma, replica a celei folosite in Cupa Romaniei Timisoreana.

Mecanismul competitiei: 

Pentru a participa in concurs, utilizatorii trebuie sa se inscrie pe site-ul beretimisoreana.ro/fotbal-adevarat si sa trimita un video cu ei in care isi demonstreaza abilitatile de a juca fotbal. 

Inscrierea: 

Participantii se vor inscrie in concurs pe posturile specifice unei echipe de fotbal: portar, aparator, mijlocas, atacant. Participantii se vor inscrie printr-un singur video de maximum 60 de secunde in care vor trebuie sa isi demonstreze talentul si pasiunea pentru fotbal, specific postului pe care se inscriu. Video-ul nu poate depasi 100 MB si trebuie sa aiba unul din urmatoarele formate: .3gpp/.3gpp2, .wmv, .mov, .mp4, .mpeg, .ogv sau .webm si trebuie sa aiba intre 1MB si 100MB. 

Validarea: 

Utilizatorul va primi un email de confirmare trimitere a datelor din pasii anteriori. Pentru a finaliza inscrierea utilizatorul trebuie sa dea click in mailul primit pe link. Dupa confirmarea emailul-ului primit, organizatorii vor aproba sau respinge video-ul inscris de utilizator. Timpul de respingere sau aprobare este de 4 zile lucratoare. 

In cazul in care un video este respins, utilizatorul poate reincarca un alt video, daca perioada de inscriere nu s-a incheiat. Utilizatorii ale caror video-uri au fost respinse dupa ce perioada de inscriere s-a incheiat nu vor mai 
putea incarca alte video-uri.

Competitia se va desfasura in 4 etape: 

  1. Incarcare video - numita “Inscriere”. Perioada 27 martie – 5 mai 2014: Participantii in competitia "Meciul de Legenda" vor trebui sa trimita un video cu ei in care isi demonstreaza ablitatile de a juca fotbal in perioada 27 martie – 5 mai 2014. Orice video trimis de un participant trebuie respecte conditiile prevazute de prezentul regulament. 
  2. Jurizare – 5 Mai – 12 Mai 2014: In perioada 5 mai – 12 mai 2014 o comisie formata din Legende ce vor participa in Meciul de Legenda si antrenorul echipei suporterilor va alege castigatorii competiei. Dintre toti participantii care au incarcat video-uri aprobate in timpul perioadei de inscriere, vor fi alesi 16 castigatori si 16 rezerve. Castigatorii vor juca Meciul de Legenda pe Arena Nationala, inainte de finala Cupei Romaniei Timisoreana, editia 2014. 
  3. Cantonament 19 - 23 mai 2014: In perioada 19 - 23 mai 2014, cei 16 castigatori desemnati vor participa la un cantonament in cadrul Centrului National de Fotbal Mogosoaia, sub indrumarea unui antrenor desemnat de organizator. In perioada de cantonament, castigatorii vor fi cazati in Centrul National de Fotbal si vor urma o perioada de pregatire fizica in vederea pregatirii pentru Meciul de Legenda. 
  4. Meciul de Legenda 23 mai 2014: In data de 23 mai 2014, cei 16 castigatori vor disputa un meci de fotbal constand in 2 reprize a cate 20 minute fiecare. Meciul de fotbal se va desfasura pe Arena Natioanal din Bucuresti, inainte Finalei Cupei Romaniei Timisoreana. Cei 16 castigatori vor juca impotriva unei selectionate formate din Legende ale Fotbalului Romanesc. Componenta selectionatei formate din Legende va fi desemnata de organizator. 

Finalistii vor fi anuntati pe site-ul beretimisoreana.ro/fotbal-adevarat si pe adresa de email cu care s-a facut inscrierea video-ului. Castigatorii anuntati au obligatia de a contacta organizatorul la adresa contact@beretimisoreana.ro, pana la data de 14 mai 2014. Castigatorii trebuie sa confirme datele inscrise in concurs prin trimiterea unei copii a actului de identitate si trebuie sa confirme disponibilitatea de a participa la perioada de cantonament si la Meciul de Legenda. In cazul in care castigatorii nu contacteaza organizatorii pana la sfarsitul zilei de 14 mai, vor fi contactati telefonic la numarul de telefon inscris in concurs, de maximum 3 ori, in timpul zilei de 15 mai 2014. Daca dupa apelurile telefonice castigatorul nu va putea fi contactat se va apela la rezerve. Rezervele castigatorilor vor fi contactati telefonic, in aceleasi conditii ca si castigatorii initiali.