108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o vacanta la Roma, o vacanta la Madrid si o vacanta la Dublin!

 admin  2014.03.17  Vacante,Trageri la sorti  2169

concurs Europa FM

Cu Deşteptarea poţi câştiga o vacanţă la Roma, o vacanţă la Madrid şi o vacanţă la Dublin!

În fiecare zi, de luni până joi, matinalii Europa FM, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, vor anunța câte o parolă - diferită în fiecare zi - iar în fiecare zi de vineri se va alege câștigătorul vacanței, dintre ascultătorii care trimit SMS la 1721, cu textul - VACANTA - urmat de cele 4 parole ale săptămânii respective, în decurs de 30 de minute de la anunțarea concursului.

Toate SMS-urile cu textul VACANTA si cele patru(4) parole corecte vor intra în tragerea la sorți pentru vacanța oferită ca premiu în săptămâna respectivă.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în direct, în cadrul programului matinal "Deşteptarea", cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, în zilele de vineri, 21 martie, 28 martie şi 4 aprilie 2014. Premiul din fiecare sfârşit de săptămână constă în câte o vacanţă la Roma, o vacanţă la Madrid şi o vacanţă la Dublin, fiecare premiu incluzând cazare la hotel trei stele şi transport cu avionul.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Europa FM concurs radio castiga o vacanta vacanta Roma vacanta Dublin vacanta Madrid concurs DesteptareaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.