Acest concurs a expirat în data de 2014-05-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o trusa completa de gratar, un sandwich maker si un bax de mustar Tomi!

Campania publicitara “Cat mustar Tomi va fi la Marea Gratareala” se va desfasura in perioada 28 Aprilie – 1 Mai 2014.

In primele 3 zile de campanie, dimineata,  de Luni pana Miercuri, realizatorii Morning ZU vor da startul momentului dedicat Tomi. Ascultatorii Radio ZU vor fi anuntati sa trimita SMS la 1815 cu textul Marea Gratareala. Al 100-lea SMS cu textul corect este desemnat castigator sau cel mai apropiat in ordine crescatoare de numarul 100.

In ultima zi de concurs, Joi ziua 4, ascultatorii sunt invitati sa sune in direct si sa ghiceasca numarul corect de litri de Mustar Tomi disponibili la Marea Gratareala. Primii 3 ascultatori care suna sunt preluati in direct iar cel care ghiceste numarul cel mai apropiat de numarul litrilor de ketchup Tomi care vor fi folositi la “Marea Gratareala” este desemnat castigator. In cazul in care doua persoane spun cate un numar egal apropiat de numarul de litri de ketchup Tomi care vor fi folositi la “Marea Gratareala” este declarata castigatoare prima persoana care a spus numarul de litri castigator.

Numarul 1815 la care se trimis mesajele este numar cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone.

Fiecare castigator primeste o trusa completa de gratar, un sandwich maker si un bax de mustar Tomi. Persoana desemnata ca fiind castigatore va fi contactata, ulterior si off-air, de catre Co-organizatori in cel mult 2 zile lucratoare de la data desmenarii drept castigatoare pentru a stabili detaliile de intrare in posesia premiului castigat.