108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta in valoare de 600 lei!

 admin  2014.04.27  Tablete,Trageri la sorti  2026

concurs BCR

Campania „Efectueaza minim 2 tranzactii non cash si poti castiga o tableta!” se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 25 aprilie - 31 mai 2014.

La Campanie pot participa toate persoanele fizice care detin cel putin un cont curent, au primit de la Organizator un SMS de informare despre aceasta promotie, si care pentru a fi considerati eligibili vor indeplini cumulativ urmatoarele conditii: 

  • a) sa fie persoane fizice rezidente 
  • b) sa fi implinit varsta de 18 ani pana la data de 25 aprilie 2014 
  • c) să utilizeze produsele participante în perioada Campaniei 
  • d) la data tragerii la sorti, sa detina contul curent BCR si sa aiba inregistrate in sistemul informatic al bancii cel putin un numar telefon mobil valid pentru a putea fi contactat de catre reprezentantii bancii 
  • e) sa respecte conditiile din prezentul Regulament 

Participarea la Campanie este gratuita. 

Pentru a putea castiga premiul acordat in aceasta campanie, utilizatorii produselor participante la campanie (conturile curente) trebuie să efectueze, în perioada Campaniei 25 aprilie - 31 mai 2014, cel puţin 2 tranzactii non cash prin intermediul acestora, precum si sa indeplineasca conditiile din regulament.

Sunt considerate tranzacţii non cash urmatoarele plati: cele de facturi sau reincarcare la ATM, cele la POS, cele prin Tranzactii mobile, Standing Order, Direct Debit, Click 24 Banking si Alo 24 Banking. 

Premiul constă într-o tableta şi este în valoare brută de maxim 600 lei cu TVA inclus (valoare netă, după reţinerea impozitului, 600 lei). 

Modalitatea aleasa de Organizator pentru desemnarea castigatorilor premiilor acordate in prezenta Campanie este tragerea la sorti electronica, care va fi efectuata in mod aleatoriu.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs BCR castiga tableta campanie BCR tranzactii non cashNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.