Acest concurs a expirat în data de 2014-04-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta iPad Mini, boluri inscriptionate Beck's sau 6 pack-uri Beck's!

Campania “Curiozitatea naste studenti castigatori cu Beck’s” se va desfasura in perioada 01 martie 2014 ora 10:00 si 17 aprilie 2014, si este deschisa tuturor persoanelor fizice care au implinit 18 ani pana la data inceperii Campaniei Promotionale (28.02.2014), sunt studenti in Romania, detin o adresa de e-mail si un cont pe website-ul www.becks.ro.

Participantii trebuie sa achizitioneze produsele Beck’s participante: Beck’s sticla 0.33L, 0.5L, Beck’s doza 0.5L sau bere Beck’s la pahar 0.4L (dozator draught) si sa pastreze taloanele razuibile pe care le primesc, in limita stocului. Fiecare talon razuibil contine un cod unic de participare la Campanie, astfel ca, in momentul contactarii reprezentantului Organizatorului in vederea inmanarii premiilor, castigatorii sa poata prezenta acestuia pentru validare talonul cu codul promotional castigator. In cazul neprezentarii talonului cu codul castigator, participantul nu va fi validat castigator. 

La campania promotionala “Curiozitatea naste studenti castigatori cu Beck’s” participa marca “Beck’s”: Beck’s sticla 0.33L, 0.5L, Beck’s doza 0.5L sau bere Beck’s la pahar 0.4L (dozator draught). Produsele nu prezinta ambalaje promotionale distincte. La achizitionarea produselor, participantii vor primi taloane de participare razuibile in numar egal cu numarul produselor achizitionate, in limita stocului disponibil de taloane. Codurile de participare la promotie inscrise pe taloanele razuibile sunt formate din 6 caractere alfanumerice, fara a pastra o proportie intre cifre si litere. 

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda trei categorii de premii, dupa cum urmeaza: 

  • Categoria I – premiu acordat prin tragere la sorti: 5 x iPad Mini, Ecran Retina, Cellular, 16GB, 4G, Silver
  • Categoria II – premiu instant: 150 x boluri inscriptionate Beck’s
  • Categoria III – premiu instant: 500 x 6 pack-uri Beck’s

Premiile din Categoria II si III, reprezinta premii ce vor fi oferite instant la introducerea codurilor pe www.becks.ro. Premiile din Categoria I, reprezinta premii ce vor fi acordate prin tragere la sorti electronica in baza unui algoritm prestabilit. Desemnarea castigatorului premiului categoria I se va face printr-o tragere la sorti pe baza site-ului random.org, din toate taloanele de tombola necastigatoare participante la concursul Beck`s “Curiozitatea naste studenti castigatori cu Beck’s”. Extragerea va avea loc in data de 24 Aprilie 2014 intre orele 14:00 – 20:00. In tragerea la sorti pentru premiile din Categoria I, vor participa doar codurile necastigatoare.