Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Utok 700Q, un voucher Douglas sau o sticla de sampanie Martini!

Concursul “Do UTOK Love” va fi organizat si se va desfasura in perioada 31 ianuarie 2014 – 26 februarie 2014.

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa, timp in care fanii paginii Utok Romania pot trimite si / sau impartasi prietenilor un mesaj de dragoste generat de aplicatie. 

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa fie fanul paginii Utok Romania, sa acceseze aplicatia "Do UTOK love" in perioada 31 ianuarie 2014 – 26 februarie 2014, sa aleaga cuvintele pe care le doreste in mesajul generat de aplicatie si sa il trimita si / sau impartaseasca prietenilor.

Desemnarea castigatorilor are loc prin metoda tragerii la sorti din lista participantilor inscrisi in perioada 31 ianuarie 2014 – 26 februarie 2014. Tragerea la sorti pentru premiile finale se va efectua prin utilizarea site-ului www.random.org. Tragerea la sorti pentru voucherele de reducere se va realiza prin intermediul sistemului intern UTOK, prin care se va obtine o valoare aleatoare pentru participantii care s-au inscris in concurs si au o adresa de email valida.

Marele premiu este o tableta UTOK 700Q Satin. Premiile speciale acordate sunt 3 pachete a cate 3 vouchere Douglas in valoare de 50 de lei fiecare si 5 sticle de sampanie Martini. Premiile zilnice sunt cate un voucher cu reducere de 5% pentru orice achizitie de smartphone sau tableta de pe site-ul www.utok.com. Voucherul este valabil pentru achizitionarea unui singur produs si nu este transmisibil. Termenul limita de valabilitate a voucherului este 15 martie 2014.