98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta E-Boda Revo sau premii AXE!

 admin  2014.03.21  Beauty,Tablete,Trageri la sorti  2143

concurs Axe

Campania "AXE Date the dream girl" se va desfasura la nivel national in perioada 21 martie 2014 orele 10.00 – 30 martie 2014 orele 20:00.

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani. Campania este destinata tuturor membrilor comunitatii Facebook, interesati de participarea la aceasta. Conturile de Facebook ale participantilor  trebuie sa indeplineasca  urmatoarele conditii: titularul contului sa aiba poza de profil, sa aiba un numar minim de 20 de prieteni, sa aiba activitate in cont inainte de inceperea Campaniei si contul sa contina elemente care sa permita contactarea utilizatorului.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa acceseze in cadrul paginii www.faceboook.com/efectulaxe aplicatia AXE Date the dream girl
  • In momentul primirii mesajului de start joc sa raspunda la intrebarile pe care aplicatia le prompteaza

La sfarsitul Campaniei, respectiv in data de 30 martie 2014 orele 22:00 va avea loc validarea tuturor castigatorilor si tragerea la sorti electronica a celor 10 castigatori ai Campaniei.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii:

  • 9 premii, fiecare constand in kit-uri ce contin fiecare: un deodorant spray AXE (in functie de rezultatul aplicatiei poate fi una din variantele: Dark Temptation, Africa, Alaska, Click, Apollo, Vice, Excite, Twist), un gel de dus (poate fi una din variantele: Apollo, Dark Temptation, Excite, Alaska), un mouse AXE si un burete de baie Axe 
  • 1 tableta E-BODA REVO R80

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Axe AXE Date the dream girl concursuri castiga tabletaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.