Acest concurs a expirat în data de 2014-03-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta E-Boda Revo sau premii AXE!

Campania "AXE Date the dream girl" se va desfasura la nivel national in perioada 21 martie 2014 orele 10.00 – 30 martie 2014 orele 20:00.

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani. Campania este destinata tuturor membrilor comunitatii Facebook, interesati de participarea la aceasta. Conturile de Facebook ale participantilor  trebuie sa indeplineasca  urmatoarele conditii: titularul contului sa aiba poza de profil, sa aiba un numar minim de 20 de prieteni, sa aiba activitate in cont inainte de inceperea Campaniei si contul sa contina elemente care sa permita contactarea utilizatorului.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa acceseze in cadrul paginii www.faceboook.com/efectulaxe aplicatia AXE Date the dream girl
  • In momentul primirii mesajului de start joc sa raspunda la intrebarile pe care aplicatia le prompteaza

La sfarsitul Campaniei, respectiv in data de 30 martie 2014 orele 22:00 va avea loc validarea tuturor castigatorilor si tragerea la sorti electronica a celor 10 castigatori ai Campaniei.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii:

  • 9 premii, fiecare constand in kit-uri ce contin fiecare: un deodorant spray AXE (in functie de rezultatul aplicatiei poate fi una din variantele: Dark Temptation, Africa, Alaska, Click, Apollo, Vice, Excite, Twist), un gel de dus (poate fi una din variantele: Apollo, Dark Temptation, Excite, Alaska), un mouse AXE si un burete de baie Axe 
  • 1 tableta E-BODA REVO R80